Rat Race V 2.0

Voor mij gaat de ‘ratrace’ over mensen die dezelfde droom najagen. Ze gaan elke dag naar hun werk, komen thuis, eten en slapen. De volgende dag de start weer helemaal opnieuw proberen om verder te komen in het leven.

Als ze die promotie krijgen waar ze naar op zoek waren en er komt meer geld binnen, krijgen ze een groter huis, een betere auto en lenen ze nog meer geld. Uiteindelijk zijn ze er niet beter van dan voorheen.

Sinds het begin van internet wenden mensen zich tot internet in de hoop financieel onafhankelijk te worden en hun dagelijkse baan te verlaten om vanuit huis te werken.

Een tijdlang was internet een geweldige plek om een ​​online bedrijf te starten waar iedereen fulltime of parttime vanuit huis kon werken.

Omdat dit soort nieuwe zaken echter elke dag populairder wordt, zoeken steeds meer mensen een inkomen op internet in de hoop op een nieuw inkomen.

Ik ben nu een paar jaar online en ben een heel nieuw soort ratrace gaan realiseren waar mensen in rennen. Dezelfde droom najagen maar in cirkels ronddraaien en nergens komen!

De populaire home based business om te beginnen is affiliate marketing.

In mijn tijd online is het enige dat me is opgevallen dat deze wereld van affiliate marketing mensen zijn die online geld proberen te verdienen door producten te verkopen die mensen helpen online geld te verdienen aan andere mensen die online geld willen verdienen.

Is dit geen ratrace?

Ik zou niet zo ver gaan om dit een plaag te noemen, maar het is zeker iets dat moet worden opgelost in onze branche.

Laten we eens kijken naar het offline equivalent van het thuisbedrijf; Netwerkmarketing.

Netwerkmarketing is een bedrijf waarmee mensen hun eigen directe verkoopbedrijf kunnen starten door producten aan hun vrienden en familie te verkopen. Hoeveel directe verkoopbedrijven verkopen hun producten die mensen leren thuis te werken? Geen! Ze verkopen producten en diensten die mensen nodig hebben en willen.

Maar om de een of andere reden, wanneer het fantastische netwerkmarketingwerk wordt toegepast op internet, zetten bedrijven lidmaatschapssites op die mensen leren hoe ze online geld kunnen verdienen EN de manier waarop u betaald wordt, is door anderen uit te nodigen voor het trainingsprogramma.

Als je naar beneden gaat en erover nadenkt, begrijp je waarom ik dit de Rat Race V 2.0 noem.

Dus… hoe kom je uit de online ratrace en verdien je echt een echt inkomen op het internet.

Welnu, ik volg één vuistregel bij het kiezen van een programma om op internet te promoten.

“Als er geen comp-plan was, zou ik nog steeds voor dit product of deze dienst betalen”.

Wat belangrijk is bij het starten van een online bedrijf, is dat u producten verkoopt aan klanten en niet aan gelieerde ondernemingen. Als je een goed product hebt, blijven je klanten kopen en blijf je betaald krijgen.

Als je aan gelieerde bedrijven verkoopt, zullen ze snel stoppen met betalen voor je programma omdat ze niet het geld verdienen dat het programma hen in de eerste plaats beloofde.

Blijf scherp en blijf uit Rat Race V 2.0