Punten om over na te denken – Voorschot online of nieuwe creditcard?

Er is veel om over na te denken voordat u zich tot een online voorschottoepassing wendt of een andere creditcard opent. De eenvoud van beide toepassingen kan grote schade aanrichten aan uw persoonlijke financiën als er geen rekening mee wordt gehouden. Neem de tijd die nodig is om de voor- en nadelen door te nemen voordat u een van beide aanvragen invult.

*Doe ik dit omdat ik een “behoefte” of een “wil” heb?

*Kan ik het betalen of kopen verlengen totdat ik meer grip heb op mijn financiën?

*Kan ik het me veroorloven om een ​​deel hiervan te betalen om te beperken hoeveel geld van derden ik gebruik?

*Heb ik een andere manier om snel geld te krijgen?

*Als ik mijn betaling op tijd doe, wat zijn dan de totale kosten?

*Als ik het me niet kan veroorloven om het volledige bedrag te betalen, hoe lang duurt het dan voordat ik de uiteindelijke kosten bereken?

* Ben ik duidelijk over het jaarlijkse percentage en wat het betekent voor mijn leningsaldo?

Neem de tijd om elk van deze vragen te beantwoorden om een ​​slimme beslissing te nemen over de betreffende uitgave. Als u op de eerste vraag “willen” hebt geantwoord, zou het u meteen moeten vertellen dat een voorschot in contanten of een persoonlijke lening niet de juiste keuze is. Elke verantwoordelijke geldschieter zou hetzelfde zeggen. Bewaar uw noodgeld voor die dingen die “moeten” worden betaald of gekocht.

Beantwoord deze aanvullende vragen voordat u een nieuwe creditcard aanvraagt:

*Hoe ziet mijn kredietscore eruit?

*Kan ik het me veroorloven om een ​​paar punten te verliezen voor deze toepassing?

*Kan ik me nog één betaling veroorloven?

*Kan ik afzien van het uitgeven van het resterende saldo?

*Wat is de rente voor mijn aankoop of voorschot?

*Is de rente een actietarief?

*Zo ja, wanneer eindigt deze en wat wordt de nieuwe APR?

*Heb ik in de toekomst financiële zaken die negatief worden beïnvloed door deze nieuwe kaart?

Het evalueren van de financiën is een belangrijke stap naar het handhaven van een evenwichtig budget en een goede kredietscore. Gebruik een maandbudget als hulpmiddel om de geldstroom te bewaken. Categoriseer uw betalingen om geldtransacties bij te houden en waar u kunt bezuinigen als dat nodig is.

Als u de creditcard wordt geweigerd, dient u geen andere aan te vragen. De kans is groot dat je afgewezen blijft worden. Online contante voorschotten zijn anders omdat er geen kredietcontrole is. U kunt bij kredietverstrekkers blijven solliciteren zonder dat er gegevens worden bijgehouden, zoals bij creditcardaanvragen.

Mensen voelen zich aangetrokken tot gemak. Snel geld met een online voorschot wordt aantrekkelijker voor mensen met een slecht of geen krediet. Het gemakkelijk verkrijgen van de lening maakt het niet goed als u niet over het geld beschikt om het terug te betalen of als het terugbetalen andere financiële problemen schaadt. Denk goed na voordat u de aanvraag invult. Zorg ervoor dat u de extra kosten kunt betalen en dat het uitgeven van het geld de kosten van de lening waard was.