Persoonlijke leningen krijgen zonder onderpand: enkele aspecten die het waard zijn om te weten

Het economische klimaat is de afgelopen 4 jaar niet veel veranderd, dus er zijn nog steeds miljoenen Amerikanen die worstelen met het vinden van een oplossing voor hun financiële problemen. De meerderheid van de mensen wordt tegenwoordig beschouwd als kredietnemers met een slechte kredietwaardigheid, en velen zijn het slachtoffer geworden van recente economische crises. Voor hen is het een uitdaging om extra geld te verdienen door persoonlijke leningen zonder onderpand te zoeken.

Onderpand is een waardevol goed in de kredietverleningswereld, en in de meeste gevallen is de goedkeuring van leningen praktisch gegarandeerd wanneer onderpand wordt aangeboden als onderdeel van de aanvraag. Maar wanneer een aanvrager geen activa heeft die voldoende waard zijn om het vereiste bedrag te evenaren, zijn ze gedwongen om ongedekte goedkeuring van een lening te vragen.

Het is een feit dat het altijd moeilijker is om goedkeuring te krijgen voor een ongedekte lening, omdat de geldschieter alle risico’s draagt ​​die bij de deal betrokken zijn. Het goede nieuws is dat er manieren zijn waarop een aanvrager de situatie kan overwinnen en zijn kansen op het krijgen van de broodnodige fondsen kan vergroten.

Het probleem met ongedekte leningen

Dus waarom zou het moeilijker zijn om een ​​persoonlijke lening te krijgen zonder onderpand dan een normale lening? En wat is het echte verschil qua leenvoorwaarden? De taak is moeilijker omdat de geldschieter het risico loopt te verliezen als de lener in gebreke blijft. Om deze reden zijn goedkeuringen niet zo snel en moeten aanvragers de moeite nemen om kredietverstrekkers ervan te overtuigen dat ze te vertrouwen zijn.

Gedekte leningen, of leningen met onderpand, bieden in feite een vorm van compensatie die kredietverstrekkers kunnen nemen om hun verliezen te dekken. Het spreekt vanzelf dat goedkeuring van een ongedekte lening moeilijker te verkrijgen zou moeten zijn.

Het belangrijkste verschil met de leningsvoorwaarden is de lagere rente die in rekening wordt gebracht. Dit kan oplopen tot 2%, afhankelijk van de kredietverstrekker en het leenbedrag. Wanneer u echter op zoek bent naar een grote ongedekte lening, is het mogelijk om een ​​langere terugbetalingstermijn en een lagere rente te hebben, waardoor de deal betaalbaarder wordt.

Algemene criteria voor ongedekte leningen

Elke lening heeft kwalificatiecriteria vastgesteld waaraan alle aanvragers moeten voldoen voordat een geldschieter ze ter goedkeuring gaat overwegen. Als het gaat om het krijgen van een persoonlijke lening zonder onderpand, kunnen deze criteria behoorlijk streng zijn.

De basiselementen zijn hetzelfde, waarbij aanvragers ouder dan 18 moeten zijn en wettelijk gerechtigd zijn om in de VS te verblijven. Ze moeten ook een betrouwbare bron van inkomsten hebben en een voltijdse baan hebben. En bij veel kredietverstrekkers moeten aanvragers ook een werkende bankrekening hebben. Dit is met name het geval voor aanvragers die ongedekte leninggoedkeuring van online kredietverstrekkers zoeken.

De reden waarom een ​​bankrekening zo belangrijk is, is dat het snelle en eenvoudige overboekingen mogelijk maakt. Dit werkt in het voordeel van de lener bij het ontvangen van de ongedekte lening, en in het voordeel van de geldschieter als het gaat om het doen van terugbetalingen, aangezien de termijn elke maand rechtstreeks van de rekening wordt afgeschreven.

De juiste lening kiezen

Het vinden van het meest geschikte leenpakket kan lastig zijn en het duurt meestal even zoeken voordat de juiste lening uiteindelijk is gevonden. De kosten van een persoonlijke lening zonder onderpand zijn hoger vanwege de hogere rente, maar dat betekent niet dat er geen scherpe tarieven te vinden zijn.

Online particuliere kredietverstrekkers zijn over het algemeen de beste bron voor leningen voor kredietnemers met een slecht krediet. Ze zijn experts op het gebied van slechte kredietverlening, en rekenen doorgaans een lagere rente en bieden flexibele terugbetalingsschema’s om de meest betaalbare ongedekte lening mogelijk te maken.

Maar zelfs als er een goede lening wordt gevonden, is het belangrijk om de kleine lettertjes in het contract te controleren. Het is daar dat details van eventuele verborgen kosten worden onthuld, wat bewijst of goedkeuring van een ongedekte lening de moeite waard zou zijn of niet.