Payday Loan Payoff: moet het pijnlijk zijn?

De meesten van ons zijn het erover eens dat minder uitgeven en meer sparen een soort van opoffering vereist. Maar er zijn manieren om geld te besparen die relatief pijnloos zijn. Of het nu gaat om minder uitgeven aan kleding, thuis koken in plaats van uit eten gaan, of afzien van die jaarlijkse vakantie, een uitbetaling van een betaaldaglening kan het herschikken van uw financiële prioriteiten vereisen. Uiteindelijk zal het aanbrengen van veranderingen in uw levensstijl zowel uw bankrekening als u persoonlijk ten goede komen.

Word gezond: Gezond eten en regelmatig sporten zijn beide manieren om te besparen op doktersbezoeken, medische rekeningen, tandheelkundige noodgevallen en zelfs de kosten van levensverzekeringen. Je kunt thuis gratis sporten door te trainen met gratis video’s van fitnessexperts. De bibliotheek geeft klanten ook toegang tot een reeks trainingsvideo’s en dvd’s. Wandelen, joggen en hardlopen zijn gratis en geven je de mogelijkheid om nieuwe gebieden te verkennen en je buurt beter te leren kennen. Er is ook wandelen en trail-rising als u van fietsen houdt. Overweeg om samen met een vriend of familielid te gaan sporten om je gemotiveerd te houden. Evalueer uw eetgewoonten opnieuw en doe uw best om etiketten te lezen en gezonder te winkelen. Als u onverhoopt toch een tandheelkundig probleem of medische eigen bijdrage krijgt, kan een kortlopende lening de kosten tijdelijk helpen dekken.

Triple The Technology: dit betekent niet dat je drie keer zoveel videogames moet spelen als normaal! Het betekent dat u moet overwegen de kosten van uw internet-, telefoon- en kabelrekeningen te bedwingen door te kijken naar providers die bundelpakketten aanbieden op de drie diensten. Het wordt soms een “tripe play” genoemd en biedt consumenten een manier om geld te besparen en te genieten van het gemak van één factuur per maand. Het kan zijn dat u nu hetzelfde betaalt voor een enkele telefoonlijn als voor alle drie in een triple play-pakket.

Vooraf betalen voor uw mobiele telefoonrekening- Mobiele telefoons kunnen gemakkelijk een van de duurste maandelijkse rekeningen zijn. Alleen al het hebben van een mobiele telefoon kan behoorlijk wat kosten en wanneer iemand zijn limiet voor gegevens, sms’en of bellen overschrijdt, is het erg duur. Prepaid gebruiken is niet voor iedereen ideaal, maar kan een klein fortuin besparen als het in de juiste omstandigheden wordt gebruikt. De meeste gsm-aanbieders bieden prepaid-telefoons en telefoonkaarten aan, evenals winkels zoals Wal-Mart en Target. Als je eenmaal de telefoon hebt, kun je zelfs meer minuten kopen bij je plaatselijke supermarkt of supermarkt. Sommige prepaid-abonnementen bieden slechts $ 0,10 per minuut. Er zijn geen langetermijncontracten waaraan u zich moet binden en als u het gebruik wilt stoppen, kunt u dat doen wanneer u maar wilt. Als u merkt dat u op zoek bent naar een kortetermijnlening alleen om uw mobiele telefoonrekening te betalen, dan is prepaid wellicht iets voor u.

Krijg geld terug: hoewel het bezit van een creditcard zeker niet voor iedereen is, kunt u, als u een goed krediet heeft, de mogelijkheid krijgen om geld terug te verdienen van uw creditcardmaatschappij. Deze onderscheidingen worden op vele manieren aangeboden als een stimulans om consumenten ertoe aan te zetten hun kaarten te gebruiken. Cashback-beloningen liggen meestal tussen de 1% en 5% op uw aankopen. Om uw voordelen met deze geldbesparende tip te maximaliseren, kunt u automatische factuurbetaling instellen voor uw maandelijkse uitgaven (ook gas en boodschappen). Om dit voor u te laten werken, moeten uw inkomen en budget echter voldoende zijn om uw creditcards elke maand af te betalen. Het punt is om geld te verdienen met uw cashback-beloningen. Als u merkt dat u meer betaaldagleningen aangaat om uw creditcards te ondersteunen, in plaats van geld te verdienen om uw betaaldaglening te betalen, is dit niet de juiste geldbesparende keuze voor u.