Payday Loan Directe geldschieter Inkomsten zijn toch niet zo groots

Denkt u dat een snelle persoonlijke lening directe kredietverstrekker grote inkomsten genereert uit kleine kortlopende leningen? De industrie wordt vaak bestempeld als een bloeiende onderneming die zich voedt met de gevaren van minderbedeelden. Directe geldschieters kunnen niet alle beschuldigingen als geheel ontkennen, aangezien ze heel goed begrijpen hoe de praktijken van roofzuchtige geldschieters naam hebben gemaakt voor de industrie. Het goede nieuws voor kredietnemers is dat er veel kredietverstrekkers van veilige betaaldagleningen zijn die hun inkomen niet willen opeten voor het avondeten.

Willen ze, nu de postdienst inkomsten verliest uit verzendkosten, overstappen op betaaldagleningen in de hoop het verschil goed te maken? Er kunnen nogal wat geldschieters zijn die kijken om te zien hoe hun verhaal zich zal ontvouwen. Met ervaring met het lenen van leningen op korte termijn, kunnen verantwoordelijke kredietverstrekkers u vertellen dat de sector als geheel geen grote winsten maakt. Hoeveel geld kunt u verdienen met een lening van $ 300? In de financiële wereld is een financiële vergoeding van $ 75 peanuts.

Net als elk ander bedrijf hebben bedrijven voor betaaldagleningen overheadkosten. Deze kleine vergoedingen moeten optellen om de bouwkosten, de salarissen van de werknemers, voordelen en belastingen te dekken, terwijl er nog wat over is om verliezen te dekken. Omdat er leners zijn die hun leningverplichtingen serieus nemen en hun schulden afbetalen, zijn er anderen die dat niet doen. Er is een slechte schuld die moet worden afgeschreven van die leners die de lening niet hebben terugbetaald. Het is jammer om te denken dat het gedrag van sommige klanten hoge rentekosten voor verantwoordelijke klanten in stand zou houden. Directe flitskredietverstrekker biedt kleine leningen met hoge rentetarieven. Creditcardmaatschappijen zijn ook genoodzaakt om limieten te verhogen voor meer risicovolle klanten. Iemand moet het verlies van een bedrijf betalen.

Waar komt het allemaal op neer? De USPS verdient mogelijk niet de inkomsten waarop ze hadden gehoopt. Aan de andere kant, met snelle contante voorschotten en alternatieve opties voor mensen zonder bankrekening, kan de postdienst op zijn minst wat winst maken. Ze zullen leren dat deze klanten er 3-5 maanden over kunnen doen om ze te verdienen, dus ze zullen geduld moeten hebben. De vergoedingen worden pas winst als ook de lening is geïnd. Het krijgen van een rentebetaling kan niet als winst worden beschouwd totdat het boven het geleende bedrag uitkomt. Een lener die een lening van $ 375 afsluit en $ 48 aan vergoedingen betaalt in de komende vijf maanden zonder het hoofdsaldo terug te betalen, zal feitelijk als een verlies in de boeken worden weergegeven. De kosten komen niet in de buurt van het geleende bedrag. In de tussentijd zal de postdienst zakelijke verantwoordelijkheden hebben om voor te zorgen. Waar zit de hoge opbrengst daarin?

De USPS zal aan tal van leners moeten lenen voordat ze enig teken van winst zullen zien. Waar halen ze hun geld vandaan om uit te lenen? Hebben ze winst te riskeren op klanten of zullen ze zelf moeten lenen van de overheid of de particuliere sector? Als de USPS geld leent, krijgen ze rentebetalingen bovenop de uitleenkosten. Het krimpt de inkomsten verder.

Ja, het zou fijn zijn om extra opties te hebben voor wie om wat voor reden dan ook geen bankrekening kan krijgen. Het zou leuk zijn om een ​​plek te hebben om een ​​salaris te innen zonder grote kosten voor het verzilveren van cheques. Het postkantoor doet het niet gratis, maar kost wel minder. Lagere financieringskosten zullen nieuwe klanten aantrekken. De postdienst kan een nieuwe niche vinden in de sector van betaaldagleningen en het verzilveren van cheques. De tijd zal leren of de servicekosten de overhead zullen ondersteunen. Met hoeveel nieuwe kopzorgen willen ze omgaan als ze eenmaal zijn geïntroduceerd bij leners die uitbetalingen geen verplichting vinden om geld te lenen? Het zou leuk zijn om een ​​extra verantwoordelijke directe geldschieter aan de groep toe te voegen om de reputatieproblemen van de directe betaaldagleningenindustrie uit de weg te ruimen.