Payday Loan-bedrijven worden geconfronteerd met nieuwe postcompetitie

Bij het gebruik van betaaldagleningen moet een aanvrager een actieve bankrekening hebben. Voor die miljoenen mensen die geen bank gebruiken om hun geld te bewaren, zou het moeilijk voor hen zijn om een ​​snelle persoonlijke lening te krijgen. Een storefront-service verwacht dat een ondertekende cheque wordt vastgehouden voor betaling op de vervaldatum. Een online service maakt gebruik van bankoverschrijvingen en afschrijvingen om hun leningen te verwerken. Hoe zou iemand zonder bankrekening snel aan geld kunnen komen? Het postkantoor denkt een antwoord te hebben op serviceklanten die gebruik maken van kortlopende leningen of geen bankrekening hebben.

De USPS zal ‘Postleningen’ aanbieden om mensen te helpen geld te besparen op kosten. Dit betekent niet dat er geen kosten aan verbonden zijn, maar de postdienst is van mening dat het beter zou zijn dan wat mensen betalen aan bedrijven voor betaaldagleningen en geldcontrolediensten. Het is nog een optie voor degenen die een geldboost nodig hebben.

Zoals het er nu uitziet, moeten mensen die geen bankrekening hebben maar wel werken voor de kost hun cheques ergens verzilveren. Het controleren van contanten gebeurt tegen een vergoeding en sommige plaatsen bieden zelfs een spaarrekening aan om geld vast te houden in plaats van het met u mee te nemen. Het is een veilige manier om uw inkomsten te beschermen, maar niets ervan is gratis. De USPS wil graag een prepaidkaart aanbieden aan consumenten die hun salaris direct op die kaart hebben gestort. Een postlening zou beperkt zijn tot de helft van het op die kaart gestorte bedrag. Hoe zit het met de vergoedingen? Hoe wordt de USPS betaald voor hun service? Betaaldagkredietverstrekkers maken hun kosten vooraf bekend. De service bestaat al lang genoeg dat de meeste mensen op zijn minst een basiskennis hebben van hoe het allemaal werkt.

Iedereen die een postlening aangaat, zou 5% moeten betalen totdat die lening is afbetaald. Het klinkt heel redelijk en het idee van de lening zou veel mensen helpen om veel geld te besparen op financieringskosten. Het probleem ligt bij het onvermogen om de lening goed te maken. Betaaldaggeldschieters vechten elke dag tegen die strijd. Er is geen directe toegang tot het salaris van een persoon, alleen de mogelijkheid om te innen door hun rekening te debiteren. Als het geld niet op een bankrekening staat, zal een directe geldschieter moeten blijven proberen, meer vergoedingen toevoegen en iets met de lener uitwerken waarover beide partijen het eens kunnen worden. De USPS heeft toegang tot het volledige salaris van een persoon. Als de lening niet wordt betaald zoals overeengekomen, kan de USPS de betaling automatisch inhouden van het direct gestorte salaris en wat er nog van hun salaris op de kaart staat. Leners zullen hoe dan ook betalen zonder een kans om iets uit te werken.

Banken en kredietverenigingen bieden ook soortgelijke diensten aan. Hun tarieven zijn lager dan die van typische directe kredietverstrekkers en mensen hebben de neiging om de instellingen meer te vertrouwen. Het idee van alternatieve opties is geweldig. Laat het volk beslissen. Het is interessant om erop te wijzen dat drie grote banken al hebben besloten zich terug te trekken uit hun aanbiedingen voor betaaldagleningen. Het gedoe dat ermee gepaard gaat, van regelgevende problemen tot klachten van klanten en betalingsproblemen, is meer dan ze hadden verwacht. Het lijkt erop dat mensen nog steeds in de problemen komen en met de eerste toegang tot loonstrookjes met de mogelijkheid om te innen, blijven leners problemen houden. Consumenten verliezen de controle over hun salaris. Wanneer een lener gebruikmaakte van een persoonlijke leningservice, behoudt hij de controle met hogere financieringskosten.

Geldbeheer is uiteindelijk aan elke lener. Ze zullen een dienst moeten gebruiken die voor hen het beste werkt. De postlening, zodra deze actief wordt, zal die klanten zonder bankrekening helpen. De daadwerkelijke postlening moet nog worden bepaald voor zover leners de diensten zullen beoordelen.