Particuliere studieleningen

De particuliere studieleningen (ook bekend als alternatieve studieleningen of persoonlijke studieleningen) kunnen helpen een overbrugging te bouwen om de fondsen die ze nodig hebben voor uw universiteit te financieren met lagere rentetarieven dan die van creditcards. U mag echter alleen particuliere studieleningen gebruiken als aanvullend geld nadat u alle andere middelen voor economische hulp heeft uitgeput.

Particuliere studieleningen

U kunt ook andere aanvullende onderhandse leningen ontvangen, waarvan sommige zijn bedoeld voor specifieke academische cursussen:

Handtekening Lening StudentSM

Collegegeldlening AntwoordSM

Handtekening studielening voor Community CollegesSM

Voortgezette lening SM

LoopbaanleningtrainingSM

Lening K-12 GezinseducatieSM

MEDLOANS ®, LAWLOANS ® en MBA-LENINGEN ®

Elk leningprogramma en elke geldschieter heeft verschillende criteria voor het goedkeuren van de aanvragers. Het feit dat u een goede kredietgeschiedenis heeft, een ouder of student bent of wordt ondersteund door een medeschuldenaar, kan bepalen of u goedkeuring krijgt of niet.

Bij sommige programma’s kunt u een Pre-approved aanvragen om een ​​lening te krijgen. De voorwaarde is om de aanvankelijke onzekerheid weg te nemen, voordat deze door het aanvraagproces van een particuliere studielening gaat. U weet wie in aanmerking komen en welk bedrag u kunt verwachten.

Medeschuldenaar nodig?

Als u een slechte kredietgeschiedenis heeft of als u geen krediet heeft, kunnen sommige banken u vragen iemand uw leningaanvraag goed te keuren voordat u de lening aangaat of gunstigere voorwaarden aan te bieden.

Bij het goedkeuren van uw lening, beantwoordt uw medeschuldenaar uw kredietwaardigheid met zijn goede kredietgeschiedenis. Uw kredietgeschiedenis van achterstallige en tijdige betalingen zal verschijnen op het kredietrapport van de twee.

Als u uw lening niet betaalt, is de medeschuldenaar verantwoordelijk voor het betalen van de rest.

Tip: Zoals bij elke studielening, hanteert u een conservatieve benadering en krijgt u gewoon een lening om te betalen wat ze echt nodig hebben.