Opgegeven inkomen Herfinancieren hypotheek voor de ondernemer

Heeft u moeite om geherfinancierd te worden omdat u een bedrijf heeft en moeite heeft met het aantonen van uw inkomen? Misschien probeert u te herfinancieren, zodat u het geld kunt gebruiken om uw bedrijf te laten groeien. Als dit het geval is, dan heeft u het geld echt nodig en moet u dit kunnen doen met een hypotheek voor het herfinancieren van uw inkomen. Dit is wat u moet weten.

Dit type lening is bedoeld voor eigenaren van kleine bedrijven. Hypotheekmaatschappijen kwamen tot het inzicht dat ze een ondernemer niet konden dwingen om te proberen te bewijzen wat ze echt maken, omdat het erg moeilijk is om dat te doen. Dit was de reden dat ze programma’s voor het aangegeven inkomen introduceerden.

Het vermelde inkomensprogramma werkt in principe zonder inkomensdocumenten. U heeft uw belastingformulieren of iets anders dat uw inkomen bewijst niet nodig. Schrijf gewoon op een stuk papier hoeveel je verdient en onderteken het. Dat is alles wat ze nodig hebben en daar gaan ze van uit.

Nu moet u een behoorlijk sterke kredietscore hebben om dit programma voor u te laten werken. Dit is een vereiste en met een kredietscore van meer dan 650 bent u meestal klaar. Hoe hoger hoe beter, want u krijgt een betere hypotheek met een hogere credit score.

Verwacht dat uw tarief iets hoger zal zijn dan een normale hypotheek, maar het zal niet drastisch zijn. Je moet ook weten dat deze hypotheek meestal wat sneller is omdat er niet gerommeld wordt met documenten. U krijgt gewoon uw kredietwaardigheid, kwalificeert u, laat een taxatie uitvoeren en ondertekent de papieren. Het kan binnen ongeveer 10 dagen worden gedaan.

De vermelde hypotheek voor het herfinancieren van inkomsten is waarschijnlijk de enige manier waarop u krijgt wat u nodig heeft uit een hypotheek als u een bedrijfseigenaar bent of voor contant geld werkt. Gebruik het in uw voordeel en zorg ervoor dat u een goede deal krijgt.