Ontvang onmiddellijk zakelijke voorschotleningen

Het verkrijgen van een voorschot in contanten is eenvoudig en gemakkelijk voor de meeste kleine bedrijven, en zelfs voor degenen met een slechte kredietscore. Hoewel dit niet van toepassing is op bankleningen, zijn dit de vereisten van particuliere geldschieters, en particuliere geldschieters behoren op dit moment tot de belangrijkste financiers.

De meeste ondernemers die op zoek zijn naar financiering en niet op de hoogte zijn van de huidige eisen en ontwikkelingen van de financiële sector, bezoeken hun lokale bank. Dit is de manier waarop mensen denken dat een lening moet worden verkregen, via de bank. Banken zijn echter niet erg enthousiast over het financieren van kleine bedrijven, en als gevolg daarvan is er een hele nieuwe industrie ontstaan ​​om aan de vraag te voldoen.

Particuliere kredietverstrekkers vullen vaak de kloof tussen bedrijven en banken. Er is het zeer grote segment van kleine bedrijven die vastzitten in het midden, die niet in aanmerking komen voor bankleningen en toch financiering nodig hebben. Particuliere kredietverstrekkers vullen deze leemte op door velen van hen de broodnodige zakelijke kasvoorschotten in de VS te geven.

De diensten van particuliere kredietverstrekkers

De financiering die particuliere kredietverstrekkers verstrekken, staat meestal bekend als MCA of merchant cash advance loans. Dit soort leningen zijn kortlopende leningen met een maximale looptijd van 12 maanden. De terugbetalingsopties zijn eenvoudig en flexibel, en eigenaren van kleine bedrijven kunnen samen met de financier de methode instellen die het beste bij hun behoeften past.

Het aanvraagproces om een ​​zakelijk voorschot aan te vragen is eenvoudig en snel, waarbij de particuliere financier over het algemeen basisinformatie nodig heeft, en veel minder dan die van banken. De basisinformatie die particuliere kredietverstrekkers nodig hebben om een ​​MCA te verstrekken, wordt hier vermeld.

1. Hoe oud is het bedrijf?

2. De bruto maandomzet van het bedrijf

3. Hoeveel ze nodig hebben?

4. Doel van de fondsen, dwz werkkapitaal, bedrijfsuitbreiding, inkoop van inventaris, aanschaf van apparatuur enz.

5. Als de ondernemer andere leningen heeft en als hij of zij in faillissement is.

Dit zijn enkele van de basistypen vragen die een eigenaar van een klein bedrijf die een MCA aanvraagt, zou moeten beantwoorden. Het opvallende verschil tussen een aanvraag voor een MCA en bankleningen is het feit dat banken gedetailleerde informatie met betrekking tot jaarrekeningen nodig hebben. Particuliere kredietverstrekkers hebben in principe een breed beeld nodig van de realiteit van het bedrijf dat de lening aanvraagt. In tegenstelling tot banken zijn niet alle beslissingen gebaseerd op de verklaringen van de kleine onderneming.

Hoewel banken en particuliere geldschieters er misschien anders tegenaan kijken, zorgen particuliere geldschieters er wel voor dat de realiteit van het kleine bedrijf is zoals het hoort. Banken zijn sterk afhankelijk van financiële overzichten bij het bereiken van een conclusie met betrekking tot de financiering van een bedrijf.

Kenmerken van het aanvraagproces voor een MCA-lening

Hoewel het mogelijk is dat u naar uw credit score wordt gevraagd, zelfs wanneer u particuliere financiering gaat aanvragen. De credit score is geen bepalende factor voor een MCA. Deze leningen zijn ongedekte leningen en als gevolg daarvan zijn onderpand en zekerheid ook niet vereist.

Wanneer kredietscores, onderpand en effecten kleine bedrijven niet tegenhouden, is de kans op financiering een stuk groter. Dit zijn de fundamentele zwakke punten van de meeste kleine bedrijven, die hun vermogen om door grote bedrijven gefinancierd te worden, belemmeren. Wanneer deze zwakke plekken worden verwijderd tussen de eigenaar van een klein bedrijf en de financiering die ze zoeken, wordt het proces voor hen een stuk soepeler.

Onderpand is iets dat de meeste eigenaren van kleine bedrijven moeilijk kunnen laten zien. Gewoonlijk kan een eigenaar van een klein bedrijf alleen met een particuliere geldschieter een voorschot in contanten met een slecht krediet verwachten.

Een andere geweldige functie is het feit dat eigenaren van kleine bedrijven ook heel snel de benodigde financiering kunnen ontvangen. De snelste manier waarop een bedrijfseigenaar het geld op zijn zakelijke rekening kan ontvangen, is 48 tot 72 uur, vanaf het moment dat hij een volledige aanvraag indient. Op zijn laatst zou dit tijdsbestek een week of twee zijn. Banken daarentegen hebben geen bijzondere haast om bedrijfsfinanciering te verstrekken, en een realistisch tijdsbestek zou een paar maanden zijn om het geld te ontvangen.