Ontvang gratis geld van overheidssubsidies, geen leningen

Op een bepaald moment in je leven is de kans groot dat je financiële hulp nodig hebt. Of het nu gaat om geld om school te betalen, contant geld om schulden af ​​te betalen of een lening om uw kleine bedrijf te starten, u kunt het niet altijd alleen doen.

In veel gevallen wordt aangeraden om het niet alleen te doen. U kunt bijvoorbeeld $ 20.000 per jaar betalen voor collegegeld, of u kunt die kosten halveren door studiebeurzen en federale financiële steun te krijgen waarmee u een deel van uw studiekosten kunt betalen. Evenzo kunt u misschien $ 50.000 bedenken om uw bedrijf aan huis te starten, of u kunt een lening tegen een lage rente krijgen waarmee u ‘het geld van andere mensen’ kunt gebruiken om uw bedrijf van de grond te krijgen en draaiende te houden.

Wanneer u contant geld nodig heeft, lijken de voorwaarden van de lening vaak geen prioriteit te hebben. Het kan gewoon een kwestie zijn van het verkrijgen van het geld, ongeacht de omstandigheden. Helaas kunnen die behoeften je blijven achtervolgen. Als u snel moet handelen in plaats van slim te handelen, kunt u een overeenkomst ondertekenen om een ​​hoge rente of andere ongunstige voorwaarden te betalen.

Er is echter één optie die veel Amerikanen over het hoofd zien als het gaat om het verkrijgen van persoonlijke leningen. De federale overheid en particuliere instructies geven elk jaar miljarden dollars aan gratis subsidiegeld weg aan individuen die financiële hulp nodig hebben. Dit is geld dat nooit terugbetaald hoeft te worden.

Niet zomaar iedereen kan gratis subsidiegeld krijgen. U moet aan de minimumkwalificaties voldoen door minimaal 18 jaar oud te zijn en een Amerikaans staatsburger te zijn. Daarnaast variëren de criteria om deze fondsen te ontvangen van subsidieprogramma tot subsidieprogramma. Sommige vereisen een eenvoudige aanvraag, terwijl andere een uitgebreider goedkeuringsproces hebben.