Onthul het mysterie van het opnieuw opbouwen van krediet

Ik realiseerde me nooit de gevolgen van het leven met een slecht krediet totdat ik probeerde mijn eerste huis te kopen. Op dat moment brak de realiteit voor mij in. Het is dat moment dat me dwong om alles te leren wat er te weten valt over het reparatieproces. Het was dat moment dat me motiveerde om mensen in de Verenigde Staten te leren hoe ze het proces zelf onder de knie konden krijgen. Nu ga ik enkele van diezelfde strategieën met u delen, zodat u kunt genieten van de koopkracht die u verdient.

Vergeet alle onzin die alle experts je hebben verteld, de waarheid is dat het proces voor het opnieuw opbouwen van krediet niet ingewikkeld is. Ik zal je exact hetzelfde advies geven dat ik aan mijn studenten geef. Begin bij de wortel van het proces, dat is uw credit score. U moet eerst de taak van uw score begrijpen. Dit aantal geeft kredietverstrekkers een overzicht van de negatieve en positieve aspecten van uw kredietrapport. De meeste kredietherstelsystemen die u tegenwoordig op de markt vindt, richten zich alleen op de negatieve aspecten van het proces en ze negeren de positieve punten volledig. Zelfs als u goed weet hoe u de moeilijkste fouten uit uw rapport kunt verwijderen, moet u zich toch concentreren op het opbouwen van een nieuwe kredietlijn.

De rol van uw credit score is om kredietverstrekkers een vooroordeel te geven van wie u bent en of u betrouwbaar bent in het terugbetalen van een lening. Uw credit score bepaalt ook welk type rente u op uw lening krijgt.

Negen van de tien experts zullen u adviseren om van al uw doorlopende rekeningen af ​​te komen zodra u met het kredietherstelproces begint. Zoals altijd koos ik ervoor om in de tegenovergestelde richting te gaan. Ik adviseer mijn studenten in mijn werkplaats om twee doorlopende rekeningen aan te houden, meestal een Master Card en een Visa. Dit worden doorlopende rekeningen genoemd en als ze op de juiste manier worden gebruikt, kunnen ze uw kredietwaardigheid met 150 punten verhogen. Het doel is om uw creditcardsaldo op 20% of lager te houden.

Maakt u zich geen zorgen als u momenteel geen creditcard heeft, dit is geen probleem. U kunt altijd een beveiligde creditcard krijgen die net zo goed werkt. U kunt geen kaart van het type warenhuis gebruiken, want voor zover het kredietherstel betreft, zijn ze uiterst schadelijk – maar dat is een heel ander artikel.

Statistieken tonen aan dat de meeste mensen met creditcards uiteindelijk hun kredietwaardigheid verpesten omdat ze de vijf ratio’s die hun kredietscores dramatisch beïnvloeden, niet begrijpen. Simpel gezegd zijn de vijf gebruiksverhoudingen als volgt: 20, 40, 60, 80 en 100 procent. Laat me u een voorbeeld uit de praktijk geven… Als u uw creditcard(s) zou gebruiken om het saldo op tachtig procent te houden, zou uw kredietscore dalen. Als u uw saldo op twintig procent zou houden, zou uw credit score met ongeveer 150 punten stijgen. De twee niveaus onder de zestig zullen uw kredietscore verhogen en de twee niveaus boven de zestig zullen uw kredietscore verlagen.

Het zou verstandig zijn om jezelf te wapenen met de juiste kennis voordat je je voorbereidt op de strijd om het krediet opnieuw op te bouwen. U moet zich voorbereiden op een tweeledige aanpak. Het eerste punt is het proces van het opzetten van nieuwe kredietlijnen. De tweede stap is het verwijderen van alle discrepanties uit uw kredietrapport. Door dings uit uw kredietrapport te verwijderen, kunt u uw kredietscore gemakkelijk met 300 extra punten verhogen.

Het opzetten van nieuwe kredietlijnen is vrij eenvoudig en het proces kan in ongeveer een week worden voltooid. Het verwijderen van fouten uit uw kredietrapport kan een beetje uitdagender zijn en het wordt aanbevolen dat u zich bewapent met een goed kredietherstelsysteem.