Onmiddellijke persoonlijke leningen gegarandeerd – 3 tips om te voorkomen dat u wordt opgelicht

Een instant persoonlijke lening is bekend onder vele namen. Soms wordt het een snelle contante lening genoemd. Soms wordt het een persoonlijke lening genoemd. Elk van deze namen verwijst naar hetzelfde soort lening, een lening met een hoge rente waarvoor gewoonlijk geen kredietcontrole vereist is en die gewoonlijk op dezelfde dag (zo niet binnen hetzelfde uur) na de aanvraag kan worden verkregen. Naast een hoge rente brengen deze leningen meestal hoge kosten met zich mee. Veel kredietverstrekkers zijn van mening dat dit de prijs is die moet worden betaald voor directe persoonlijke leningen. Gegarandeerd dat de mensen die deze leningen aanvragen het niet eens zijn.

Als u op zoek bent naar gegarandeerde persoonlijke leningen, moet uw eerste stop niet het internet zijn, maar uw telefoonboek. Er zijn waarschijnlijk een paar bedrijven in uw stad die directe persoonlijke leningen of betaaldagleningen aanbieden. Als je de mogelijkheid hebt om samen te werken met een bedrijf dat je kunt bezoeken (in tegenstelling tot een bedrijf dat je online vindt), moet je die nemen. Direct kunnen werken met een ander mens bij het leningbedrijf zal u gemoedsrust geven tijdens het uitleenproces en het bewijst dat het bedrijf legitiem is. Wees op uw hoede voor leningbedrijven die geen huiskamers meer hebben.

Als u geen bedrijf voor persoonlijke leningen met een hoog risico in uw stad heeft, kunt u er altijd een op internet vinden. Een simpele zoekopdracht op internet naar een van deze leningen zal honderden bedrijven opleveren die allemaal wachten om u geld te lenen. Als u geld wilt lenen via internet, moet u voorzichtig te werk gaan. Er zijn net zoveel oplichters als legitieme bedrijven. Hier leest u hoe u het verschil kunt zien.

1. Zelfs bedrijven die via internet werken, moeten een klantenservicelijn hebben die je kunt bellen als je vragen hebt. Bel altijd het klantenservicenummer om er zeker van te zijn dat het verbinding maakt met een echte klantenservicemedewerker. Als u het nummer belt en de medewerker van de klantenservice neemt de telefoon op en zegt “Hallo?” in plaats van een bedrijfsnaam, wilt u misschien doorgaan naar het volgende bedrijf op uw lijst.

2. Bedrijven, of ze nu alleen online actief zijn of ook fysieke locaties hebben, moeten zich registreren bij hun lokale stad en staat. Als u overweegt geld te lenen van een online bedrijf, zorg er dan voor dat ze lokaal zijn geregistreerd. U moet ook contact opnemen met het Better Business Bureau om te zien of dat bedrijf is beoordeeld of dat er formele klachten tegen zijn ingediend.

3. Als het enige adres dat u voor het bedrijf kunt vinden een postbus is, ga dan onmiddellijk naar uw volgende bedrijf!

Het is belangrijk om grondig te zijn wanneer u onmiddellijke gegarandeerde persoonlijke leningen onderzoekt. Er zijn veel oplichters die wachten om te profiteren van uw kwetsbaarheid. Door onderzoek te doen naar elk bedrijf waarmee u overweegt zaken te doen (zelfs de bedrijven die u persoonlijk kunt bezoeken), beschermt u uzelf tegen degenen die misbruik van u zouden maken!