Onmiddellijke ongedekte persoonlijke leningen: een gids om $ 5.000 te krijgen met slecht krediet

Hoe graag we ook denken dat een kleine lening altijd binnen handbereik is, traditionele kredietverstrekkers hebben de neiging om niet op dezelfde manier te denken. Ze hebben een veel conservatievere houding en verpesten uiteindelijk onze plannen om extra financiën veilig te stellen wanneer we ze het meest nodig hebben. Maar er is een manier om directe, ongedekte persoonlijke leningen veilig te stellen ondanks slechte kredietscores.

Alleen al het feit dat onmiddellijke goedkeuring met slecht krediet haalbaar is, kan vreemd lijken, vooral omdat kredietverstrekkers duidelijk een enorm risico nemen door ze te verlenen. Wat echter moet worden onthouden, is dat niet alle kredietverstrekkers zo’n grimmige kijk hebben op slechte financiële posities.

Wat ook belangrijk is om te beseffen, is dat kleine ongedekte persoonlijke leningen, van $ 3.000 tot $ 5.000, niet onmogelijk te krijgen zijn. Het is gewoon een kwestie van een voldoende sterke aanvraag inperken en de juiste kredietverstrekker benaderen.

De juiste applicatie bouwen

Dus, wat is er nodig om een ​​leningaanvraag op te stellen die sterk genoeg is om goedkeuring waarschijnlijk te maken? Instant ongedekte persoonlijke leningen zijn immers niet op aanvraag beschikbaar. Overal hebben kredietverstrekkers criteria, en het voldoen aan deze criteria is de eerste stap.

De basiscriteria voor leningen zijn bekend. Aanvragers moeten ouder zijn dan 18 jaar, een Amerikaans staatsburger of een legale langdurig ingezetene zijn en een voltijds betaalde baan hebben. Daarna komt het verkrijgen van onmiddellijke goedkeuring met slecht krediet neer op het bewijzen dat de lening betaalbaar is.

Dit betekent dat de verhouding tussen schulden en inkomen gezond is. De ratio meet het bedrag van de bestaande schuld in vergelijking met het maandelijks verdiende inkomen. Kredietverstrekkers hebben een limiet van 40:60, wat betekent dat niet meer dan 40% van het inkomen kan worden besteed aan het terugbetalen van leningen, inclusief de nieuwe ongedekte persoonlijke lening. Het verbeteren van de ratio wordt gedaan door enkele of alle bestaande schulden te vereffenen, meestal via een consolidatielening.

De kwestie van veiligheid

Dus waarom is beveiliging eigenlijk zo’n probleem? Onderpand biedt zekerheid die een geldschieter kan overtuigen om direct een ongedekte persoonlijke lening te verstrekken. Dus waarom bieden sommige aanvragers niet het onderpand dat nodig is om goedkeuring te garanderen?

Hiervoor zijn twee redenen. Ten eerste mag een aanvrager niets als onderpand aanbieden dat overeenkomt met de
waarde van de lening. Dit geldt zeker voor grote leningen, van misschien $ 50.000 of meer, maar zou geen probleem moeten zijn voor kleine leningen van $ 5.000.

Maar zelfs bij het zoeken naar onmiddellijke goedkeuring met slecht krediet, willen aanvragers misschien geen bezittingen van waarde als onderpand stellen. Dit komt omdat ze verloren kunnen gaan als er in de toekomst problemen zijn om terugbetalingen te doen. Daarom zoeken ze liever een ongedekte persoonlijke lening, geen beveiligde.

Opties voor leningtype

Dus, wat zijn de soorten leningen die worden aangeboden? En welke kan ik het beste kiezen? Welnu, er zijn verschillende opties om te overwegen bij het zoeken naar kleine of middelgrote directe ongedekte persoonlijke leningen. De meest voorkomende is een persoonlijke lening, maar online kredietverstrekkers bieden andere keuzes.

Een persoonlijke lening is het meest waarschijnlijk voor onmiddellijke goedkeuring met slecht krediet, aangezien goedkeuring is gebaseerd op een aanstaande salaris. De rente is echter extreem hoog (35%) en de terugbetalingsperiode is erg kort (30 dagen) en de leenlimiet vrij laag ($ 1.500).

Online kredietverstrekkers bieden geen kredietcontroleleningen tussen $ 3.000 en $ 10.000, met concurrerende rente en leningen op langere termijn (tot 7 jaar). Er kan in die tijd misschien meer rente worden betaald, maar het betekent ook dat de maandelijkse aflossingen op de ongedekte persoonlijke lening lager en veel voordeliger zijn.