Ongedekte zakelijke lening voor mensen met een slecht krediet

Onlangs bleek echter dat eigenaren van kleine bedrijven met een goede kredietwaardigheid het gemakkelijker vonden om zakelijke leningen te krijgen van die traditionele banken – financiering aan kleine bedrijven is een onderdeel van banengroei. Helaas, aan de andere kant, kunnen degenen met een slechte kredietwaardigheid het tijdens een financiële crisis moeilijk vinden om het geld te krijgen dat ze nodig hebben. Dus, wat kan een ondernemer doen als hij een slecht krediet heeft en geld nodig heeft?

Velen hebben de indruk dat ze bij traditionele banken moeten blijven om een ​​lening te krijgen. Er zijn verschillende financieringsprogramma’s en oplossingen die ondernemers helpen om geld te krijgen, ongeacht hun kredietwaardigheid. In plaats van krediet worden andere factoren in overweging genomen, zoals creditcardverkopen, geschiedenis van bankstortingen en kredietpartners.

Hier zijn enkele dingen die u kunnen helpen een zakelijke lening te krijgen als u geen goed krediet heeft:

Creditcardverkoop

In ruil voor een deel van de toekomstige creditcardverkopen zijn sommige instellingen bereid geld te lenen. Als er regelmatig maandelijkse creditcardverkopen binnenkomen, maar u heeft een slecht persoonlijk krediet, wilt u misschien een voorschot in contanten van een handelaar overwegen, maar een ongedekte zakelijke lening is altijd de beste keuze.

Bankdeposito’s

Als u een bedrijf bent en regelmatig bankdeposito’s doet, dient u deze informatie eenvoudig aan de kredietverstrekker voor te leggen. Normaal gesproken zou u een ongedekte zakelijke lening moeten kunnen krijgen die gelijk is aan 10 procent van uw jaarlijkse brutostortingen, zelfs als u te maken heeft met slecht krediet.

Kredietpartner

Het kan een haalbare oplossing zijn om zakenpartners te gebruiken om u te helpen de lening te krijgen. Als uw zakenpartner een sterke kredietscore heeft, kunt u deze het beste gebruiken. Als u geen zakenpartner heeft, wilt u misschien een andere vestiging openen en een potentiële kredietpartner zoeken die u wil helpen. Natuurlijk zijn er aan deze methode enkele risico’s, omdat u samen met het bedrijf tekent om het geld te krijgen dat u nodig heeft.

Dus daar heb je het, als je een slechte kredietwaardigheid hebt, ga dan niet gewoon zitten en kijk hoe je bedrijf faalt. Er zijn verschillende dingen die u kunt doen om uw kansen te vergroten om die ongedekte zakelijke lening te krijgen die u nodig heeft om uw bedrijf draaiende te houden. Ga je gang, zoek naar een financiële instelling die bekend staat om het lenen van geld aan mensen met een slechte kredietwaardigheid.