Ongedekte schuldconsolidatieleningen – geld voor uw schulden

De aanwezigheid van meerdere onbetaalde schulden werkt als een blijvende doorn. Je kunt je gedachten niet aan iets anders wijden vanwege de stress en het gevoel van hulpeloosheid dat ze veroorzaken. U kunt een consolidatielening gebruiken om ze af te betalen, maar u kunt geen onderpand verstrekken. Ofwel heeft u geen waardevolle activa of wilt u deze gezien uw huidige omstandigheden niet riskeren. U hebt nog steeds de mogelijkheid van een ongedekte schuldconsolidatielening.

Ongedekte schuldconsolidatieleningen worden verstrekt door verschillende bureaus voor schuldconsolidatie. Deze leningen verplichten u niet tot het verstrekken van zekerheden. U kunt er een gebruiken als u meer dan £ 5000 verschuldigd bent aan twee of meer schuldeisers. Het kunnen creditcardschulden, openstaande energierekeningen of persoonlijke leningen met hoge rente zijn.

Het proces van het beheren van meerdere schulden door middel van een ongedekte schuldconsolidatie werkt op deze manier. Eerst worden al uw schulden samengevoegd tot één enkele. Een bedrag dat deze lening voldoende kan afbetalen, zal aan u worden uitgeleend als uw ongedekte lening voor schuldconsolidatie. Een expert van het bureau voor schuldconsolidatie zal uw huidige terugbetalingscapaciteit beoordelen om een ​​terugbetalingsbedrag te bepalen dat comfortabel kan worden beheerd. U doet een eenmalige betaling van dit bedrag aan slechts één schuldeiser die uw ongedekte leningverstrekker voor schuldconsolidatie is. Uw leningverstrekker zal de betaling uitbetalen onder de andere schuldeisers

Door een ongedekte lening voor schuldconsolidatie te nemen, ontvangt u al deze voordelen:

* Rente is veel lager dan voorheen.

* Eenmalige betaling is veel beter beheersbaar

* Uw bureau voor schuldconsolidatie zal alle onderhandelingen en interacties met uw schuldeisers voeren. U zult dus geen intimidatie meer tegenkomen.

* U kunt zich ook inschrijven voor een programma voor kredietbegeleiding bij uw bureau voor schuldconsolidatie om uw financiën te beheren zodat u niet opnieuw in de schulden komt.

Een ongedekte schuldconsolidatie is de enige optie die u effectief de weg kan wijzen uit uw verwarde meerdere schulden.