New Business Finance Guide: SBA-microleningprogramma’s, kredietlijnen en meer onderzoeken

Iedereen weet dat je geld nodig hebt om een ​​bedrijf te starten. Het benodigde bedrag en hoe het wordt verkregen, varieert aanzienlijk, afhankelijk van de eigenaar, het type bedrijf, de branche, de strategie, het advertentieplan, enzovoort. Als je een van de gelukkigen bent, heb je helemaal niet veel nodig, of heb je al meer dan genoeg om mee te beginnen en hoef je niet te lenen of te veel rond te kijken om nieuwe zaken binnen te halen financiën.

Bij het zoeken naar manieren om geld voor uw bedrijf te krijgen, zijn er twee belangrijke factoren om in gedachten te houden: schulden en eigen vermogen. Schuld verwijst naar de kredietlijn die u voorziet van het bedrag dat u nodig heeft, dat na een bepaalde tijd moet worden gerepareerd.

Aandelen vereist dat u een deel van uw bedrijf verkoopt, in welk geval u de investering niet hoeft terug te betalen omdat de “eigenaar” van het door u verkochte eigen vermogen voordelen, cashflow, stemrechten en in feite een belang in de bedrijf. Hoeveel inzet elke belegger krijgt, hangt af van hoeveel hij erin stopt en wat is overeengekomen.

Zelfs als u wel wordt goedgekeurd voor een nieuwe zakelijke financieringslening, krijgt u mogelijk niet het volledige bedrag dat u hebt aangevraagd. De manier om uw kansen te verbeteren, is ervoor te zorgen dat u een hoge kredietscore heeft en dat u de geldschieter zo gedetailleerd mogelijk het bedrag kunt presenteren dat u nodig heeft, waarom u het nodig heeft en hoe u dat gaat doen. besteed er elk dubbeltje van. Geef een bewijs dat u financieel stabiel genoeg bent om betalingen te doen.

Microkredietprogramma’s voor financiering van nieuwe bedrijven

SBA Microloan-programma’s zijn het bekijken waard. Deze zijn niet zo bekend als sommige van de andere SBA-leningen. Ze zorgen niet rechtstreeks voor de financiering; ze doen het liever via een tussenpersoon. Om in aanmerking te komen, kan de tussenpersoon van u verlangen dat u een of andere vorm van training volgt. Er is een groot voordeel om goedgekeurd te worden – niet alleen omdat u een deel (zo niet al) van het geld krijgt dat u nodig heeft, maar ook omdat de training en hulp uw kansen op succes zullen vergroten.

Er zijn ook kredietlijnen waarmee u rekening moet houden als u denkt dat uw kredietscore hoog genoeg is om te worden goedgekeurd voor een nieuwe creditcard voor bedrijfsfinanciering.

Als het erop aankomt, is US Business Funding de beste optie. Hier kunt u gestroomlijnde, snelle leningverwerking, een hoge goedkeuringskans, flexibele goedkeuringen krijgen voor diegenen die nieuwe zakelijke financiering nodig hebben maar geen perfect krediet hebben.