Neem de controle over uw relaties – laat ze u niet beheersen

Waarom moeten we bespreken hoe u uw relaties onder controle kunt krijgen? Is dat echt nodig? Relaties zijn gewoon leuk en leuk, toch? Helemaal niet juist. Veel mensen in de wereld van tegenwoordig zijn egocentrisch. Je hebt waarschijnlijk jongensvrienden gehad die controlefreaks waren en het veroorzaakte alleen maar problemen. Hoe kun je dat weer voorkomen? Hoe krijg je grip op je relaties?

Doe alsof jij ook belangrijk bent. Omdat jij bent. Als je met hem praat, zorg er dan voor dat je tijd besteedt aan het praten over waar je ook graag over praat. Als hij weigert en alleen wil praten over dingen waarin hij geïnteresseerd is, pas dan op.

Goed datingadvies zal je vertellen om de controle over je relaties te nemen door een ander leven te leiden dan het leven met hem. Als je doet alsof hij je hele wereld is, kan hij het idee krijgen dat hij dat is, en dat hij de belangrijkste van jullie twee is. Zorg er dus voor dat je je eigen hobby’s hebt, je eigen vrienden, je eigen favoriete bezigheden. Doe niet alleen de dingen die hij leuk vindt.

Deel met hem, maar niet te veel. Als hij bijvoorbeeld geld wil lenen, maar hij heeft je nog nooit geld uitgeleend, dan deel je waarschijnlijk te veel als je het hem uitleent. Als hij je auto wil lenen, maar je nooit zijn auto laat lenen, controleert hij de relatie; dit is niet de manier om hem verliefd te laten worden en hem aan jou te binden. Dit klinkt meer alsof hij je gebruikt.

Mannelijke psychologie is niet moeilijk te achterhalen. Het is gemakkelijk om op een oppervlakkige manier mannen aan te trekken; maar de relatie zal oppervlakkig zijn. Als je iets meer wilt, als je een zielsverwant wilt; als je op zoek bent naar een huwelijk, wil je een diepere verbintenis. Iemand de baas over je laten zijn is niet de manier.

Hard-to-get spelen. Dat klinkt als een spel; echt, we bedoelen dat je niet wilt zweven; bel niet constant of rijd niet langs zijn huis om een ​​glimp van hem op te vangen. Dat zal je niet bij hem geliefd maken. Dus probeer deze tips. Laat je relaties je niet beheersen. Neem de controle over je relaties.