Nationale studiebeurs: ik moet betalen voor college

Ik moet betalen voor mijn studie… Deel één: Studieleningen

Als je net als de meeste afgestudeerden van de middelbare school bent of erover denkt terug te gaan studeren, kan het vooruitzicht om ervoor te betalen overweldigend zijn als je niet veel geld hebt gespaard. Volgens een in 2015 door marketwatch.com ingevuld onderzoek onder 5.000 Amerikanen had ongeveer 62% slechts ongeveer $ 1.000 aan spaargeld en nog eens 20% had niet eens een spaarrekening. Bovendien zijn de gemiddelde kosten van collegegeld in Amerika vandaag volgens collegedata.com voor het schooljaar 2015-2016 $ 9.410 voor inwoners van de staat aan een openbare universiteit, $ 23.893 voor inwoners van buiten de staat die een openbare universiteit volgen, en $ 32,405 voor particuliere hogescholen. Deze kosten zijn exclusief studieboeken of kosten van levensonderhoud als u niet thuis gaat wonen of bij familie die u kan helpen. Ten slotte zijn er aanvullende kosten om te overwegen, zoals computers, laboratoriumkosten, bijles, enz. Dus de grote vraag is, hoe betaalt een persoon dit allemaal?

Het antwoord is niet eenvoudig; betalen voor de universiteit omvat meestal meerdere strategieën. Ervan uitgaande dat je niets hebt bewaard voor de universiteit, zou de meest voor de hand liggende oplossing zijn om de FAFSA, of de gratis aanvraag voor federale studentenhulp, in te vullen met het Amerikaanse ministerie van Onderwijs op hun website. Zo kom je erachter of en voor welke soorten studieleningen je in aanmerking kunt komen. Dit is meestal de beste optie als je geld moet lenen om je studie te betalen, omdat de rentetarieven doorgaans lager zijn en de terugbetalingstermijn flexibeler is. U moet echter alleen geld lenen als alle andere opties bij het betalen van uw opleiding niet zijn uitgeput, omdat een grote studieschuld bij het afstuderen lastig kan zijn. De rente op je studielening blijft oplopen als je wacht om te beginnen met betalen, wat alleen maar bijdraagt ​​aan het totale bedrag dat je verschuldigd bent en het terugbetalen van je lening nog moeilijker maakt. Overweeg elk type lening alsof het in dezelfde categorie valt als een noodgeval; leen het geld niet tenzij het absoluut moet!

Ik moet betalen voor mijn studie… Deel twee: gratis geld

Heb je ooit gehoord van de term “niets is ooit gratis”? Welnu, “gratis geld” voor de universiteit, zoals beurzen en beurzen, is in wezen “gratis geld”, met een andere vorm van kosten. Fund for Thought vereist bijvoorbeeld dat u een essay invult en aanvraagt ​​​​en schrijft om in aanmerking te komen voor een beurs. De kosten in dit voorbeeld zijn de aanvraagkosten ($ 20) en de tijd die wordt besteed aan het invullen van het essaypakket. De “kosten” zijn laag in vergelijking met de mogelijkheid om $ 2000 “gratis geld” voor de universiteit te ontvangen. Beurzen en beurzen zijn “gratis geld” omdat je ze niet hoeft terug te betalen, ze zijn een beloning voor een soort kwalificatie of prestatie.

Je moet zoveel mogelijk beurzen en beurzen aanvragen als je kunt vinden. De beste plaatsen om te zoeken zijn online beurzendatabases, een studieadviseur op de middelbare school of het financiële hulpbureau van de universiteit waar je naartoe gaat. Deze plaatsen hebben meestal uitgebreide lijsten met actuele beurzen en kunnen helpen als je vragen hebt over de aanvraag. Bovendien zullen lokale maatschappelijke organisaties, kerken en bedrijven beurzen sponsoren die beschikbaar zijn voor studenten in hun gebied. Kijk in uw plaatselijke krant en in de aankondigingen van de gemeenschap en misschien vindt u “gratis geld” met weinig concurrentie. Waar het op neerkomt, is dat als je de tijd neemt om naar beurzen en beurzen te zoeken, de kansen op het ontvangen van “gratis geld” voor de universiteit groter zijn.

Ik moet betalen voor mijn studie… Deel drie: zoeken naar beurzen

We wilden dieper ingaan op het zoeken naar beurzen omdat er zoveel bronnen zijn, dat het een ontmoedigende taak kan zijn voor de individuele geleerde. Er zijn verschillende soorten beurzen beschikbaar en deze kunnen worden ingedeeld op basis van verschillende kenmerken. We dachten dat het het beste zou zijn om een ​​lijst samen te stellen om u wat ideeën en richting te geven bij het begin van uw zoektocht.

1. beurzen voor middelbare scholieren

2. niet-gegradueerde beurzen

3. masterbeurzen

4. nationale beurzen

5. internationale beurzen (Canadese beurzen, beurzen voor uitwisselingsstudenten)

6. gratis beurzen

7. online beurzen

8. volledige ritbeurzen

9. gemeenschapsdienstbeurs

10. door het bedrijf gesponsorde beurzen (Pepsi-beurs, Walmart-beurs, McDonald’s-beurs)

11. beurzen van ras / etnische afkomst (native american beurzen, Spaans studiebeursfonds)

12. gebied van studiebeurzen (journalistiekbeurzen, rechtenstudiebeurzen)

13. beurzen in noodgebieden (onderwijsbeurs, vroege interventiebeurs)

14. op verdiensten gebaseerde beurzen op basis van academische of sportieve prestaties

Deze lijst is zeker niet uitgebreid, maar het doel is om u op weg te helpen. Gratis geld ontvangen voor de universiteit is voor iedereen mogelijk. Door zoveel mogelijk beurzen aan te vragen, vergroot u uw kansen op een prijs.