Mythen over creditcards en schulden

Zoals met al het andere kunnen creditcards ook een slechte reputatie hebben

Iedereen is een expert in het een of ander, en wat lijkt op te vallen in mijn onderzoek naar dit onderwerp is dat de meeste experts op het gebied van creditcards nog nooit voor een creditcardmaatschappij hebben gewerkt. Zelfs die individuen die vaag lijken. Wat mezelf betreft, ik beweer niet dat ik een expert ben op dit gebied. Wat u hier zult lezen, is een samenvatting van de informatie die ik heb verzameld. Ik zal proberen dit volkomen duidelijk en subjectief te maken. Tegelijkertijd moet ik erop wijzen dat er weinig objectief bewijs is om de meeste mythen die op internet circuleren te ondersteunen.

Laten we eerst een vraag behandelen over schulden en creditcards. In mijn onderzoek ontgaat het heersende onderzoek aan creditcards die schulden belonen. Het definitieve antwoord is een nadrukkelijk ‘soort van’. Het is precies het tegenovergestelde en de redenen lijken logisch. De beloningen die men kan ontvangen met een lage of geen schuld zijn een bredere acceptatie voor meer krediet, wat betekent dat het gemakkelijker is om een ​​persoonlijke lening te verkrijgen bij hun lokale bank. De rentetarieven worden ook lager vanwege het feit of de veronderstelling dat ze hun rekeningen op tijd betalen, waarbij ze creditcards met een nulsaldo behouden, waardoor het ontstaan ​​van een slechte schuld wordt voorkomen.

Aan de andere kant wordt een persoon met relatief grote schulden gestraft met hogere rentetarieven en een beperkte keuze aan middelen voor persoonlijke leningen. De definitie van wat slechte schulden is, is een willekeurige conclusie die echt wordt bepaald door de omstandigheden. Slechte schulden kunnen worden gezien als geld verschuldigd met een hoge rente die aan de oorspronkelijke lening is gekoppeld. Zo is het krijgen van een woninglening van 4,5% geen oninbare schuld, evenmin als de aankoop van een auto of motorfiets met een rentepercentage van 7%. Wat in dit scenario dubieuze debiteuren zou veroorzaken, is als de auto- of motorlening om welke reden dan ook in gebreke blijft. Tegelijkertijd is het hebben van veel openstaande kredietrekeningen met onbetaalde saldi waarvan sommige de limiet naderen, een ander voorbeeld van oninbare vorderingen.

Sommige schulden zijn goed

Soms is het onvermijdelijk om een ​​bepaald bedrag aan schulden te hebben. Creditcardmaatschappijen belonen echter die personen met een kredietscore in de buurt van het hoge einde van het spectrum, ergens tussen de 650 en 850, met lagere tarieven en hogere limieten voor hun rekeningen. Het volledige bereik van de typische kredietscore is van 300 tot 850 punten, waarbij tot 31% van dit aantal afkomstig is van het bedrag aan schulden dat een persoon heeft. Hoe meer schulden een persoon maakt, hoe lager hun score zal zijn.

In een groot aantal gevallen vloeit de schuld van een persoon voort uit creditcards, die op vrijwillige basis zijn ontstaan, wat erop wijst dat de persoon zich heeft aangemeld en vanwege zijn huidige score als een tastbaar kredietrisico is geaccepteerd. Merk op dat ik score zei, niet rating. Ratings zijn voor zaken als door hypotheek gedekte effecten of bedrijfsobligaties, niet voor ‘Joe consumer’. Kredietscores zijn wat de consument krijgt via een kredietrapport, waarin de schuldeisers, persoonlijke informatie, vragen en incasso-items worden vermeld, allemaal met betrekking tot leningen en uitstaande bedragen.

Schuldonderhoud

De beste manier om schulden te vermijden, is natuurlijk om alles vooraf en contant te betalen. Helaas hebben maar weinigen van ons dit vermogen. Met dit in gedachten moeten we er bij het werken met een creditcard rekening mee houden dat het belangrijk is om deze bij elke kans volledig te betalen. Dit helpt onnodige rentelasten te voorkomen, die ontstaan ​​door minimale of gemiste betalingen. Nogmaals, dit is een voorbeeld van dubieuze debiteuren waarbij gemiste betalingen plaatsvinden en alleen het minimum wordt betaald. Dit zal op de lange termijn alleen maar iemands krediet schaden.

In het geval van het omgaan met woningleningen en autoleningen, telt het betalen van een paar dollar meer per maand op en kan het bedrag aan rente op die leningen verminderen. Zie het onder ogen, een groot deel van een hypotheekbetaling is op rente gebaseerd. Hetzelfde geldt voor een autolening. Natuurlijk is op dit punt de stelling rond creditcards die schulden belonen, opgelost. De creditcardmaatschappijen belonen een relatief lagere schuld en straffen de relatief hogere schulden af. Dat gezegd hebbende, lagere tot bijna geen schulden betekent betere/lagere rentetarieven met een hogere acceptatiekans op persoonlijke leningen. Waar het volledig het tegenovergestelde is in gevallen waar een hoger schuldniveau optreedt.