Moet u uw huis oversluiten?

Mensen zoeken om allerlei redenen naar rehypotheekovereenkomsten, soms komen mensen in de schulden en als ze niet kunnen betalen wat ze verschuldigd zijn, kunnen ze worden geconfronteerd met het verlies van het huis waar ze hard voor hebben gewerkt. Huiseigenaren zijn steeds vaker op zoek naar een overbrugging omdat het in het huidige financiële klimaat erg moeilijk is om op een andere manier aan het extra geld te komen dat je nodig hebt.

Redenen om voor een herhypotheek te gaan

Misschien wilt u uw huis opnieuw oversluiten, niet omdat u schulden heeft, maar omdat u wat verbeteringen wilt aanbrengen aan de plaats waar u woont, maar niet het geld heeft om dat te doen. Jarenlang kregen mensen die een bepaald aantal verbeteringen aan hun huis wilden aanbrengen een persoonlijke lening, of, als ze een hoge kredietlimiet hadden, het geld op hun creditcard. Door de huidige economische problemen hebben veel mensen meer behoefte aan een persoonlijke lening en hebben steeds meer banken geweigerd deze te verstrekken.

Op dit moment zijn er een aantal echt goede herhypotheek deals in de buurt en je zou kunnen eindigen met het betalen van minder hypotheekrente dan voorheen. Houd er echter rekening mee dat als u nog een hypotheek heeft wanneer u uw woning wilt oversluiten voor een lening, u moet terugbetalen wat u verschuldigd bent op de eerste hypotheek.

Redenen om geen remortgage te krijgen

Er is niets mis met het krijgen van een nieuwe hypotheek, maar je moet voorzichtig zijn waarvoor je het nodig hebt. Let er bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek op dat u niet meer betaalt aan de deal dan aan uw huidige hypotheek. U moet ook duidelijk zijn over het feit dat wanneer u een herhypotheek afsluit en niet betaalt, de mensen die u het geld hebben geleend, beslag op u kunnen leggen omdat een herhypotheek tegen uw huis is beveiligd.

Sommige mensen overwegen om hun huis opnieuw te hypotheken, zodat ze genoeg geld hebben om hun creditcardschuld af te betalen. Denk er nooit aan om ongedekte persoonlijke schulden, zoals creditcards en persoonlijke leningen, af te betalen met het geld van een remortgage-overeenkomst. Het is dwaasheid om te denken dat geen enkele rechtbank u zal dwingen uw huis te verkopen of te laten verkopen om de schulden af ​​te betalen. Een herhypotheek kan een goed idee zijn als u veranderingen aan uw huis gaat aanbrengen waardoor de waarde ervan stijgt. Wanneer u een herhypotheek aanvraagt, zal de geldschieter uw kredietgeschiedenis willen controleren. Als uw kredietgeschiedenis slecht is, heeft dit invloed op de kansen dat u een hernieuwde hypotheek krijgt, op zijn minst kan het betekenen dat u een hogere rente betaalt op uw lening.