Moet feiten kennen voordat u een auto koopt

U wilt een auto kopen. Het eerste dat u moet weten, is het type auto dat u wilt. Als de redenen om de auto te kopen volkomen geldig zijn, zou het volgende zijn om te zien dat u het geld heeft om de auto te kopen. Als u voor het eerst in de financiële wereld bent, wordt u misschien meegenomen voor een ritje. Als je student bent of geen kredietgeschiedenis hebt, zijn de barrières voor je autobezit nog groter, tenzij je genoeg geld hebt om een ​​aankoop te doen.

Eenmalige kosten

Budget versus stijl moeten in evenwicht zijn wanneer u zich geen luxe voertuig kunt veroorloven.

o Het tarief van uw auto hangt af van het type auto dat u wilt. Budgetmodellen variëren tussen $ 12.000 en $ 20.000. Sportwagens en andere voertuigen kunnen tot $ 50.000 en meer kosten.

o De kosten van een degelijk stereosysteem, interieursystemen zoals leren stoelen enz. zullen de kosten alleen maar opdrijven.

Terugkerende kosten

Wat zijn uw autofinancieringen? Er is een breed scala aan autoleningen. Als u op zoek bent naar de beste autoleningen, kunt u op internet belangrijke leningsbronnen vinden. Deze bieden goedkope autoleningen omdat ze commissieagenten afschaffen. Andere factoren waar u naar moet kijken, zijn offertes voor verzekeringen. Een paar van de terugkerende kosten zouden zijn:

o De maandelijkse termijnen die u moet betalen, zijn terugkerende kosten totdat u het volledige krediet voor de auto hebt opgezegd. Het is de beste optie dat u deze betalingen binnen een periode van 48 maanden voltooit, indien mogelijk. Bij langere periodes is het JKP hoger.

o Verzekering is afhankelijk van een aantal factoren, zoals het model van de auto (duurdere auto’s hebben hogere premies), leeftijd van de auto (oudere auto’s hebben lagere premies), rijgedrag (slechte rijervaring duwt de premie omhoog), enz. Zelfs uw leeftijd, geslacht en woonstaat zijn van invloed op de verzekeringspremie. Verzekeringskosten worden betaald gedurende de hele levensduur van het voertuig en variëren over het algemeen van $ 500 tot $ 1200 per jaar.

o De gaskosten bedragen ongeveer $ 600 tot $ 1500 per jaar, afhankelijk van het brandstofverbruik van uw auto. Kilometerstand is afhankelijk van het type voertuig dat u kiest. SUV’s kunnen meer brandstof verbruiken, terwijl een auto minder brandstof verbruikt voor dezelfde afstanden.

o Onderhoud is een andere belangrijke kostenfactor. De kosten zouden verband houden met oliekosten ($ 20 per 3.500 mijl), nieuwe batterijen, onderhoudskosten ($ 250 per check-up) en parkeerkosten.

Kijk uit of je wordt opgelicht

Ze zijn grote oplichters geweest in de auto-industrie. Zoek op internet en hoor er meer over voordat u een auto gaat kopen, zodat u niet de volgende persoon bent die wordt opgelicht.

o Koop auto’s online via grote online agentschappen. Dit zal ook de kosten aanzienlijk verlagen, omdat commissie-agenten/verkopers worden omzeild die de kosten verhogen en u zelfs kunnen overtuigen om iets te kopen dat niet de moeite waard is om te kopen, zodat ze enorme winsten maken.

o Bij het autokantoor hoeft u alleen maar een verificatie van uw identiteit te overleggen. Sta niet toe dat de autodealer een kredietcontrole op u uitvoert als u uw eigen autofinanciering krijgt. Kredietcontroles worden alleen gedaan door banken en andere financiële instellingen en niet door uw autodealer.

o Onderhandel zo maximaal mogelijk over de prijs van de auto. Zie citaten op het net en andere tijdschriften en als een dealer u vertelt dat het net anders is en die niet kunnen worden gegeven, geloof ze dan niet. U zou liever contact opnemen met de personen op het net en een offerte van hen krijgen.

o Neem geen auto als de dealer u verzekert dat hij een lagere APR voor u krijgt. Neem uw auto pas in ontvangst nadat alle onderhandelingen en contracten zijn ondertekend. Later kunt u mogelijk een automatische herfinanciering krijgen voor een lagere APR als u een goede kredietscore heeft.