Mobile Money Review – Is mobiel geld een nauwgezette geldschieter?

Voordat u een broodnodige logboeklening afsluit, moet u deze Mobile Money-recensie lezen, zodat u een weloverwogen keuze maakt en valkuilen bij dergelijke kredietverstrekkers vermijdt. U wilt toch niet in zee gaan met een gewetenloze geldschieter?

Een logboeklening is een lening op korte termijn (tot 6 maanden met Mobiel Geld) die beveiligd is tegen het logboek van uw auto. Dit is een van de zekerste manieren om het geld te krijgen dat u vandaag nodig heeft. De geldschieter houdt uw logboek bij terwijl u de auto bestuurt en de lening aflost. Dit soort leningen is mogelijk omdat een logboeklening is gebaseerd op de veronderstelling dat het logboek van een auto een waardevol bezit is, aangezien het alle essentiële details over uw auto bevat en essentieel is als u in de toekomst reparaties of onderhoud moet ondergaan. Het is ook handig, want, zoals hierboven vermeld, in plaats van uw auto als onderpand voor de lening te gebruiken, wat zou betekenen dat u uw auto voor de duur van de lening opgeeft, behoudt u toch uw vervoermiddel en kunt u gebruik maken van de geld dat voor u beschikbaar is gekomen.

Mobiel geld is een van de grootste en langst bestaande aanbieders van logboekleningen in het VK en ze hebben de laagste beschikbare APR, lager dan al hun concurrenten. De typische APR is 385,2% (typisch betekent dat tweederde van hun klanten deze APR of lager heeft).

Dit tarief is zelfs lager dan de gebruikelijke tarieven voor betaaldagleningen, waar APR’s voor betaaldagleningen vele veelvouden hoger kunnen zijn. Een logboeklening kan u geld besparen en is een prima alternatief voor mensen die anders misschien een persoonlijke lening hadden afgesloten.

Logboekleningen zijn ook gemakkelijker te kwalificeren dan flitskredieten, aangezien bijna alle kredietverstrekkers van logboekleningen geen kredietcontroles uitvoeren. Dus voor degenen onder u met een slecht kredietrecord en ook voor degenen die geen fulltime dienstverband hebben, geen zorgen, u komt waarschijnlijk in aanmerking voor een logboeklening, zelfs als u niet in aanmerking komt voor een persoonlijke lening. Ook zelfstandigen en faillieten komen in aanmerking.

Mobile Money onderscheidt zich ook als een van de snelste goedkeuringsbeslissingen. En eenmaal goedgekeurd, kunt u uw geld in minder dan 15 minuten ontvangen. Wanneer u zich online aanmeldt, zullen ze meestal een afspraak met u maken om uw auto te verifiëren en dat u bent wie u zegt dat u bent! U kunt dan het geld daar en dan krijgen!

Lening voor mobiel geld tussen £ 100 en £ 25.000, afhankelijk van een minimale taxatie van uw auto. Idealiter zou de auto minder dan 8 jaar oud moeten zijn. Hun uitleenservice wordt alleen aangeboden in Engeland en Wales.

Uiteraard gelden de gebruikelijke eisen. U moet ouder zijn dan 18 jaar en in het VK wonen en meer specifiek in Engeland en Wales (zoals hierboven vermeld). Bovendien moet u de wettelijke eigenaar van het voertuig zijn en moet uw voertuig financieel vrij zijn.

Wat de terugbetalingsmethoden betreft, accepteert Mobile Money de meeste vormen van betaling, behalve creditcards en automatische incasso. Deze omvatten contanten in hun filialen of een filiaal van Barclays Bank. Ze accepteren ook postwissels, bankcheques, debetkaarten en doorlopende betalingen.