Minimaliseer uw maandelijkse rekeningen door keuzes in schuldconsolidatie

Zijn tal van schulden dwingen u om te kiezen voor schulden consolidatie? Talloze creditcardrekeningen kunnen uw leven snel zuur maken. Het hoeft niet zo te zijn. Mijn advies is om goed na te denken over het consolideren van uw schulden en uw creditcardrekeningen.

Er is een eenvoudigere manier om schuldconsolidatie uit te leggen. Het betekent in feite dat u het jongleren met tal van rekeningen kunt loslaten om ze allemaal betaald te zien. ,Met een schuldconsolidatie gaat u van het betalen van vijf creditcardrekeningen met vijf verschillende rentetarieven naar het betalen van slechts één met slechts één rentetarief. Hier zijn vijf verschillende keuzes die u heeft om uw maandelijkse betalingen te minimaliseren door middel van schuldconsolidatie:

  • De eerste optie die u kunt proberen, is contact opnemen met een consumentenadviesbureau en een consult plannen. Ze kunnen u advies geven over hoe u uit de schulden kunt komen en werken aan het ontwikkelen van een plan hoe u dit kunt doen dat gemakkelijk is voor u en uw gezin.
  • Uw tweede optie is om al uw creditcardsaldi te nemen en deze over te zetten naar een creditcard met een lagere rente. Dit werkt vooral goed voor mensen met meerdere creditcardbetalingen. Door al uw rekeningen over te hevelen naar één auto, vermindert u het aantal betalingen en het bedrag dat u aan maandelijkse rente betaalt. Let op dat je het saldo aflost terwijl je nog in aanmerking komt voor de lage introductierente.
  • De derde optie is het aanvragen van een lening met eigen vermogen. De positieve punten zijn dat ze vrij eenvoudig te kwalificeren zijn, terwijl ze aan het einde van het jaar fiscaal aftrekbaar zijn. Het grote probleem ligt echter in het feit dat uw huis als onderpand wordt gebruikt en u kunt verliezen als u in gebreke blijft met de lening. Sommige mensen kunnen die kans om hun huis kwijt te raken gewoon niet nemen. U kunt een lening met eigen vermogen over een langere periode afsluiten in vergelijking met andere leningen, wat betekent dat u maandelijks geld bespaart, maar uiteindelijk meer betaalt op de lange termijn.
  • Uw volgende keuze is om uw familie en vrienden om financiële hulp te vragen. Dit is vaak de goedkoopste optie, aangezien uw gezin u geen rente in rekening brengt over het geld dat u leent, maar het kan soms wrevel veroorzaken. Ben je bereid een familierelatie te verpesten als je ze hun geld niet kunt terugbetalen?
  • Uw laatste optie is om te lenen tegen uw toekomst. Met andere woorden, u leent geld uit uw 401K-plan of uw pensioenplan. Vaak zullen werkgevers en investeringsmaatschappijen u dit toestaan. U kunt mogelijk onderworpen zijn aan fiscale boetes voor toegang tot die pensioenfondsen voordat u met pensioen gaat. Er zijn bepaalde polissen waarmee u kunt lenen tegen de waarde van uw hele levensverzekering, maar deze wordt in mindering gebracht op de uitkeringen die aan uw begunstigden worden uitbetaald als u deze nooit terugbetaalt.