Minimaliseer de kosten van de geldschieter en bankrekeningen

“Zullen online kredietverstrekkers transacties op mijn bankrekening kunnen doen?” Als uw bank directe stortingen van uw loonstrookjes aanbiedt, is deze toegankelijk voor directe transacties van kredietverstrekkers. Net zoals u op zoek zou willen gaan naar de beste optie voor betaaldagleningen wanneer u extra geld nodig heeft, wilt u ook rondkijken voor de beste bankrekening die bij uw persoonlijke behoeften past.

Uw persoonlijke financiƫn moeten de hoogste prioriteit hebben. Het vinden van een bankrekening die in uw dagelijkse behoeften past zonder elke maand kosten te betalen, kan wat rondzoeken zijn.

* Wil je gebruik maken van directe storting of zelf je salaris storten? Sommige mensen houden van het gevoel dat ze hun geld zelf op de bank zetten. Als jij dit bent, kies je best een bank in de buurt van je werk of huis. Het kiezen van de directe stortingsmethode kan u geld besparen op kosten. Banken zien vaak af van accountkosten wanneer geld elektronisch wordt overgemaakt. Als u deze functie gebruikt, kunt u ook directe geldschieters gebruiken als uw banksaldo te laag wordt.

* Schrijft u graag cheques of gebruikt u liever debetkaarten voor aankooptransacties? Sommige accounts hebben alleen debetkaarten die in veel gevallen kunnen worden gebruikt, terwijl andere ook worden gebruikt als een creditcard waardoor de gebruiker de kaart overal kan gebruiken waar een creditcard wordt geaccepteerd.

* Zijn er eenvoudige manieren om geld van de rekening te halen? Geldautomaten zijn een geweldige manier om snel geld van uw bankrekening te krijgen. Zoek een bank die gratis toegang biedt voor deze transacties. Betalen om toegang te krijgen tot uw eigen geld kan soms handig zijn, maar het is geen goede gewoonte om binnen te zijn. Verstrekkers van betaaldagleningen brengen kosten in rekening voor het gebruik van geld van derden. Dit is logischer; uw geld moet gratis toegankelijk zijn.

* Banken grijpen in op de nieuwe technologie voor smartphone- of tablet-apps. Als dit soort bankieren uw stijl is, dan zult u een bank willen vinden die deze opties biedt. Sommige van de grotere kredietverstrekkers van betaaldagleningen bieden ook geen faxleningen aan die nieuwe technologie gebruiken om het faxen of e-mailen van bankafschriften naar de leningmanager te vervangen.

* Online bankieren zou u toegang moeten geven om geld over te schrijven naar andere rekeningen. Bij sommige banken kunt u dit ook doen voor rekeningen die niet gekoppeld zijn aan het sparen of controleren. Wanneer u een spaarrekening heeft om geld op te halen wanneer de vraag om rekeningen te betalen groot is, kunt u uw rekening beschermen zoals bij een geldschieter zonder de kosten.

* Let goed op of je genoeg geld hebt om je account gratis te houden. Sommige banken verwachten een minimumsaldo om de maandelijkse kosten uitgeschakeld te houden. Als u het zich niet kunt veroorloven om dat bedrag altijd binnen te houden, wilt u doorgaan met winkelen voor een rekening die u zich kunt veroorloven.

Besteed aandacht aan de belangrijkste componenten van uw geldtransacties. Dit bespaart u geld op de lange termijn. Net zoals u een online kredietverstrekker met de laagste kosten zou willen gebruiken, houdt u kosten weg of zo laag mogelijk bij het openen van bankrekeningen.