Mind Control Stories – Hoe ik Mind Control gebruikte om geld te lenen

Mind control is niet zo bizar als film en televisie het doen voorkomen. Het is gewoon het proces om te weten hoe je met situaties en mensen om moet gaan. Er is geen slingerende slinger of hypnotiserende ogen nodig. Het enige dat u hoeft te doen, is begrijpen wat mensen drijft. Als je me nog steeds niet gelooft, moet ik misschien een van mijn persoonlijke verhalen over mind control met je delen.

Ik heb genoeg verhalen over mind control gehoord en gelezen om te beseffen wanneer mij iets soortgelijks overkomt. Mijn verhaal is eenvoudig; maar tegelijkertijd gaf het eigenlijke moment me het gevoel dat ik iets geweldigs voor mezelf deed.

Toen ik opgroeide, waren er tijden dat ik een beetje krap bij kas zat. Mijn financiële crisis was natuurlijk niet al te groot. Gelukkig heb ik altijd mijn zus om geld van te lenen. Ze kan vrijgevig zijn wanneer ze maar wil (en ik betaal haar sowieso altijd terug). Er waren echter momenten waarop ze niet meer in staat was om voor mij armetierige te zorgen.

Rond deze tijd was ik al begonnen met het lezen van overredingstechnieken en interessante verhalen over mind control. Ik kwam een ​​eenvoudige methode tegen die plausibel genoeg leek. Wat heb ik tenslotte te verliezen door het toch uit te proberen?

Deze mind control-techniek suggereert simpelweg dat je om meer vraagt ​​dan je nodig hebt. Als de persoon weigert, dan doe je een concessie om genoegen te nemen met een kleinere versie of een kleiner bedrag. Het is eigenlijk hetzelfde concept dat u gebruikt wanneer u probeert te onderhandelen over prijzen met leveranciers.

Dus de volgende keer dat ik wat geld nodig had, vroeg ik mijn zus om een ​​hoger bedrag dan ik echt nodig had. Ze wilde me echt geen geld lenen; maar toen ik het bedrag verlaagde, werd haar hart zachter en gaf ze toe.

Mindcontrol-verhalen zoals deze zijn gebaseerd op onderzoek dat aangeeft dat mensen meer bereid zullen zijn om een ​​kleinere gunst te verlenen nadat ze een groter verzoek hebben afgewezen.

Of misschien willen mensen je gewoon een kans geven, maar niet de indruk wekken dat ze het gratis weggeven. Een beetje porren hier en daar zou de slag moeten slaan. Afdingen met mensen lijkt vaak te werken.

Mindcontrol-verhalen zijn vaak verbazingwekkend en laten ons als lezers met ontzag achter. Maar soms zijn het de eenvoudigste accounts die ons doen nadenken. Ik vertrouw erop dat je snel genoeg je eigen speciale verhaal zult vinden. Succes.