Mexicaanse toeristenautoverzekering – Tips voor het kopen van een verzekering voor Mexico

Gefeliciteerd – je begint aan een spannend roadtripavontuur naar Mexico. Je hebt je voertuig getuned en al je spullen ingepakt, en nu is het tijd om je Mexicaanse toeristenautoverzekering te kopen. Uw Mexicaanse autoverzekeringsdekkingsbeslissing kan de belangrijkste beslissing zijn die u neemt, maar helaas is het vaak een van de meest gehaaste en minst onderzochte beslissingen die veel Mexico-reizigers nemen. Maak niet de fout om aan te nemen dat alle Mexicaanse verzekeringen hetzelfde zijn, omdat de verschillen in verzekeringsdekkingen en voordelen enorm kunnen verschillen tussen Mexicaanse verzekeringsmaatschappijen. Hoewel het voor de meeste mensen niet erg spannend is om verzekeringsdekking te onderzoeken, laat dit artikel je zien hoe 5 tot 10 minuten onderzoek op internet je duizenden dollars en veel frustrerende uren kan besparen als je je Mexico-verzekering daadwerkelijk zou moeten gebruiken om betalen voor een verlies.

Gebruik het internet om een ​​Mexicaanse autoverzekering voor toeristen te citeren en te kopen

De overgrote meerderheid van de Mexicaanse autoverzekeringen wordt nu rechtstreeks via internet gekocht. Er zijn een aantal websites die Mexico-verzekeringen verkopen, en het kopen van uw verzekering via internet is heel logisch voor de klant. Wacht je liever tot het laatste moment met het afsluiten van je verzekering aan de grens, of sluit je je verzekering liever af van je eigen computer voordat je op reis gaat naar Mexico? De meeste klanten geven er de voorkeur aan om hun verzekering van tevoren af ​​te sluiten.

De beste websites om uw Mexico-verzekering te kopen, zijn websites die meerdere Mexico-verzekeringsmaatschappijen aanbieden. Hierdoor kunt u via één website vergelijkend winkelen in plaats van meerdere offerteformulieren op meerdere websites in te vullen. Eén goede Mexicaanse verzekeringswebsite met een vergelijkingsbeoordelaar zal u veel tijd en verwarring besparen.

Welke websites zijn te vertrouwen?

Voordat u uw verzekeringsofferte ontvangt, moet u op zoek gaan naar een geldige verzekeringslicentie en contactgegevens. U kunt ook op zoek gaan naar een licentienummer voor ‘Surplus Lines Broker’. Een overschotlijnenmakelaar is een verzekeringsmakelaar die een direct contract heeft met de Mexicaanse verzekeringsmaatschappijen en een vergunning heeft om buitenlandse verzekeringsdekking binnen de Verenigde Staten te verkopen. Een makelaarslicentie voor overtollige lijnen is een goed teken dat de website wordt beheerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in verzekeringen in Mexico. Als de verzekeringslicentie geen makelaarslicentie voor overtollige lijnen is, betekent dit dat de website hoogstwaarschijnlijk wordt beheerd door een verzekeringsagent die verkoopt via een makelaar voor overtollige lijnen. Dit betekent niet dat de producten op de website niet geldig zijn, maar het kan zijn dat u niet hetzelfde niveau van klantenservice krijgt als van een makelaar van overtollige lijnen die volledig gespecialiseerd is in Mexicaanse verzekeringen. U kunt ook op zoek gaan naar een vermelding van Better Business Bureau en een soort goedkeuring voor internetbeveiliging, zoals Hacker Safe of McAfee Secure, om ervoor te zorgen dat uw informatie tijdens uw internettransactie veilig is.

Mexico verzekeringsdekking om naar te zoeken

Nadat u een website heeft geselecteerd die autoverzekeringen voor toeristen in Mexico verkoopt, vult u het snelle offerteformulier voor verzekeringen in. Binnen een minuut zou u een duidelijke offerte moeten kunnen krijgen en beginnen met het onderzoeken van de voordelen van de aangeboden verzekeringsproducten. Onthoud dat dit een veel sneller en gestroomlijnder proces zal zijn als u een website gebruikt die meerdere concurrerende verzekeringsmaatschappijen allemaal onder één offertesysteem aanbiedt (een vergelijkende offertebeoordelaar).

Zoek naar een grafiek onder of boven de verzekeringsprijzen waarin duidelijk wordt uitgelegd wat de verzekeringslimieten in Mexico zijn en wat er feitelijk wordt gedekt. In deze grafiek wilt u naar de volgende categorieën kijken:

Eigen risico: De beste Mexicaanse verzekeringspolissen bieden vaste eigen risico’s, wat betekent dat de eigen risico’s op een vast bedrag worden vastgezet, ongeacht de waarde van uw voertuig. Sommige van de goedkopere polissen zullen het eigen risico baseren op een percentage van de voertuigwaarde. Als de waarde van het voertuig lager is dan $ 20.000, kan het op percentages gebaseerde eigen risico prima zijn, maar wanneer de voertuigwaarden in het bereik van $ 30.000 of hoger komen, kunnen de op percentages gebaseerde eigen risico’s erg hoog worden. Als de website de eigen risico’s niet specifiek vermeldt, moet u die website niet gebruiken!

Amerikaanse uurloontarieven voor reparaties gemaakt in de VS of Canada: Vroeger probeerden de meeste Mexicaanse autoverzekeringsmaatschappijen klanten hun voertuigen in Mexico te laten repareren. Reparaties die in Mexico werden uitgevoerd in plaats van in de VS waren vaak veel goedkoper voor de Mexicaanse verzekeringsmaatschappijen, en veel klanten waren niet bereid hun auto in Mexico achter te laten, zodat het bedrijf deze claims niet kon betalen. Tegenwoordig kunt u met veel van de betere verzekeringsprogramma’s in Mexico uw voertuig in de VS of Canada repareren als u dat wilt. De vangst is dat sommige van de goedkopere Mexicaanse verzekeringsprogramma’s slechts een beperkt uurtarief betalen voor reparaties die in de VS worden uitgevoerd (sommige slechts $ 20 per uur). Dit betekent dat de klant het verschil in uurloon uit eigen zak moet betalen. De beste Mexicaanse verzekeringsprogramma’s betalen zeer hoge Amerikaanse arbeidstarieven, zoals $ 70 per uur, of stellen dat ze betalen ongeacht het huidige Amerikaanse uurtarief. Deze polissen kunnen uw eigen kosten aanzienlijk minimaliseren in het geval van een claim. Als de verzekeringswebsite van Mexico niet aangeeft of reparaties in de VS zijn toegestaan ​​of wat het uurtarief is, gebruik die website dan niet om uw Mexicaanse verzekering af te sluiten!

Vandalisme en gedeeltelijke diefstaldekking: Vandalisme en gedeeltelijke diefstal (wat betekent dat slechts een deel van de auto wordt gestolen, zoals de banden, deurpanelen, enz.) wordt doorgaans niet gedekt door de standaard Mexicaanse autoverzekering. In de afgelopen jaren zijn de Mexicaanse verzekeringsprogramma’s van hogere kwaliteit begonnen deze dekking aan te bieden in hun programma’s voor verbeterde dekking. Als u zich tegen zoveel mogelijk soorten verliezen wilt beschermen, moet u op zoek gaan naar deze dekking.

Aansprakelijkheidslimieten: Dit is het deel van de Mexicaanse verzekeringspolis dat vergoedt voor schade die u aan derden veroorzaakt. Deze dekking is essentieel wanneer u in Mexico reist. De meeste mensen in de branche zijn van mening dat een aansprakelijkheidsverzekering ter waarde van $ 50.000 waarschijnlijk het minimum is dat u zou moeten overwegen. Sommige van de beste Mexicaanse verzekeringsprogramma’s zullen oplopen tot $ 300.000 gecombineerde enkele limiet (een forfaitair bedrag voor materiële schade of lichamelijk letsel), maar het zal ook de verzekeringspremie verhogen. Sommige klanten willen deze hogere limieten hanteren om samen te werken met hun overkoepelende Amerikaanse aansprakelijkheidspolissen. U kunt uw Amerikaanse verzekeringsmaatschappij vragen of uw overkoepelende verzekering uw autoverzekering in Mexico als primaire dekking zal erkennen.

Medische betalingen: Dit is het deel van de Mexico-verzekeringspolis dat de medische kosten voor u en uw passagiers (mensen in uw voertuig) vergoedt. $ 2.000 per persoon met een totaal van $ 10.000 per ongeval is de laagste limiet die u moet overwegen, maar veel polissen bieden veel hogere limieten. Sommige van de betere polissen zullen dit bedrag ook verhogen als u wordt aangereden door een onverzekerde automobilist die schuld heeft. Misschien wilt u contact opnemen met uw Amerikaanse of Canadese zorgverzekeraar om er zeker van te zijn dat zij u dekken voor medische kosten die u maakt tijdens uw reis in Mexico. Zo niet, dan wil je misschien ook een internationaal ziektekostenverzekeringsplan onderzoeken – maar dat is een ander onderwerp.

Juridische dienst: Zorg ervoor dat uw Mexico-verzekering rechtsbijstand of rechtsbijstand omvat. Deze dekking dekt alle gerechtskosten, advocaatkosten of borgtochtbetalingen die het gevolg zijn van een verkeersongeval in Mexico. De service stuurt ook een wettelijke vertegenwoordiger om uw hand vast te houden bij eventuele juridische procedures. Deze dekking is absoluut noodzakelijk, dus koop geen autoverzekering in Mexico die deze dekking niet omvat!

Wegenwacht: De meeste van de betere verzekeringsmaatschappijen in Mexico zullen een zekere mate van pechhulp bieden die de sleepkosten, lekke banden, slotenmaker en andere diensten dekt. Dit is een geweldige dekking om te hebben, dus zorg ervoor dat deze is inbegrepen bij uw Mexico-verzekeringspolis.

Medische evacuatie: Nu de markt voor Mexicaanse verzekeringen competitiever wordt, bundelen veel Mexicaanse luchtvaartmaatschappijen nu extra speciale dekkingen om hun producten te laten opvallen. Wanneer medische evacuatie automatisch is inbegrepen bij uw autoverzekering in Mexico, is dit een ongelooflijke waarde en gemak. Deze dekking coördineert en betaalt voor ambulancediensten in de lucht of op het land in het geval van ‘ernstige ziekte of letsel’. Dit betekent levensbedreigende of zeer ernstige ziekten of verwondingen. Het zelf aanschaffen van een medisch evacuatieprogramma kost vaak honderden dollars per jaar en kent vaak veel beperkingen. De hoogwaardige autoverzekeringsprogramma’s van Mexico die de dekking voor medische evacuatie bundelen, dekken meestal automatisch meerdere mensen in uw reisgroep, tot vier of meer personen. Kijk goed hoeveel mensen gedekt zijn door de medische evacuatie. Als het aantal gedekte personen niet in de details van de verzekeringsofferte staat, kunt u ervan uitgaan dat de medische evacuatie alleen de bestuurder dekt. Er zijn andere websites die specifiek betrekking hebben op 4 of meer mensen in uw reisgezelschap, dus het wordt ten zeerste aanbevolen om websites te zoeken die deze bredere dekking voor medische evacuatie bieden.

Vliegtickets naar huis: Een ander groot voordeel dat veel van de betere verzekeringswebsites in Mexico aanbieden, zijn vliegtickets naar huis in het geval dat uw auto wordt gestolen of niet meer kan worden bestuurd. Dit kan u duizenden dollars besparen en de nachtmerrie verlichten dat u uw vervoer vanuit Mexico naar uw huis moet coördineren. Als dit voordeel wordt aangeboden, controleer dan voor hoeveel mensen de polis vliegtickets naar huis zal verstrekken. Als vliegtickets naar huis niet in de lijst staan, of als de website niet aangeeft hoeveel mensen gedekt zijn, moet u een andere website raadplegen. Enkele websites bieden wel dekking voor vier personen of meer in uw reisgezelschap.

Bel bij twijfel de telefoonlijn van de klantenservice van de website voor hulp

De gerenommeerde Mexico-verzekeringswebsites zullen u aanmoedigen om hun klantenservice te bellen als u vragen hebt over de Mexico-verzekering. Als niemand de telefoon opneemt, of u niet binnen een paar minuten (tijdens normale kantooruren) terugbelt, wilt u misschien uw verzekering niet via die website afsluiten! De meeste verzekeringswebsites in Mexico zijn als geldautomaten. De website is er voor uw gemak als u de polis zelf wilt schrijven, maar u kunt ook de verzekeringsagenten van de klantenservice van de website bellen en de agenten de polis voor u laten schrijven.

Als u op elk van deze verzekeringsdekkingen en websitefuncties controleert terwijl u op internet naar een Mexicaanse autoverzekering winkelt, koopt u gegarandeerd de beste verzekering voor uw situatie. Vijf tot tien minuten onderzoek kan u duizenden dollars en uren, zo niet weken, hoofdpijn besparen in het geval dat u een Mexicaanse verzekeringsclaim moet indienen. Wees veilig en veel plezier in Mexico!