Mazu E-valuta Exchange

Als je net als veel van de duizenden mensen bent die tegenwoordig online geld proberen te verdienen, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een programma dat werkt. Ik heb Quixstar, Market America en Amway geprobeerd, die allemaal vereisen dat je een downline opbouwt en een product verkoopt. Het enige echte programma waarvan ik vond dat het werkte, is het e-valuta-uitwisselingsprogramma.

Elektronische valutawissel is tegenwoordig de snelst groeiende online business. Door het wisselen van valuta kunnen gebruikers gebruikmaken van een wereldwijd netwerk waar ze dagelijks kunnen handelen in e-valuta’s zoals INTgold, E-gold, Netpay en nog veel meer.

Hier is hoe het allemaal werkt. Aanvankelijk creëert de gebruiker een portefeuille die dagelijks wordt samengesteld, met winsten variërend van 0,3% tot 0,5% van hun portefeuillewaarde. Als een portefeuille een waarde heeft van $ 5.000, dan zou een winst van 0,3% per dag uitkomen op ongeveer $ 450 per maand aan nettowinst. Zodra een gebruiker de grens van $ 5.000 heeft bereikt, zijn er andere manieren om hun winst te maximaliseren.

Bij de $ 5.000 kan de gebruiker een aanvraag indienen voor een zogenaamde console. Een console stelt de gebruiker in staat om float te bouwen en geld te verplaatsen van en naar e-valuta’s zoals van INTgold naar Netpay. Wanneer een gebruiker float opbouwt, bouwt hij of zij kapitaal op dat hij of zij tijdelijk kan lenen aan een e-valuta om een ​​transactie te voltooien. Laat me het in meer detail uitleggen. Als u $ 400 aan float heeft, kunt u uw $ 400 tijdelijk lenen aan een e-valuta om transacties voor andere handelaren te verwerken. In ruil voor het uitlenen van die $ 400 aan een e-valuta om een ​​transactie te verwerken, betalen ze je 6% van het totale bedrag dat je aan hen hebt geleend, wat $ 24 blijkt te zijn. De $ 400 die u aanvankelijk aan een e-valuta leende, is nu $ 424. Er stroomt constant geld in en uit het wereldwijde e-valutanetwerk, daarom is het mogelijk om dagelijks meerdere transacties te verwerken, zoals hierboven.

E-valuta is een relatief onbekende, maar lucratieve business. De leercurve is extreem traag, maar loont wel. Ik heb geprobeerd het e-valuta-uitwisselingsnetwerk te leren kennen door in chatrooms te zitten, forums te lezen en vragen te stellen. Deze methode werd vermoeiend en tijdrovend. Nadat ik talloze uren had besteed aan het zelf uitzoeken van e-valuta, kocht ik uiteindelijk een gids die me liet zien hoe ik mijn transacties kon maximaliseren en het systeem op een vereenvoudigde manier kon werken. Als u echt geïnteresseerd bent in e-valutahandel, zijn er online tal van bronnen beschikbaar om iedereen op weg te helpen.