Lokale bootveilingen liquideren goedkope boten

Zelf een boot kopen is een droom die velen gemeen hebben. Maar boten kunnen erg duur zijn. U kunt het ofwel in bruikleen van de bank kopen of het kopen wanneer sommige teruggenomen boten tegen zeer lage prijzen op een veiling worden verkocht. Bootveilingen zijn een goede keuze om jezelf te douchen met de luxe van het bezitten van een boot. Maar je hebt ook geluk nodig om van zo’n kans als een bootveiling gebruik te maken.

Het hele verhaal van een bootveiling is dat mensen die niet al het geld bij de hand hebben en toch een sterk verlangen hebben om een ​​boot te kopen, soms leningen aangaan bij banken om ze te kopen.

Een boot kopen kan een zeer dure aangelegenheid zijn. En soms slagen velen er niet in de bank terug te betalen, de lening die ze hadden afgesloten. In dergelijke omstandigheden moet de bank de boot en het eigendom van de wanbetaler wegnemen. Maar de bank heeft geen boten nodig; het heeft liquide middelen nodig, in de vorm van geld. Dus de bank moet van deze repo-boten af.

Dit worden repo-boten genoemd omdat ze door de bank worden teruggenomen of opnieuw worden verworven. Daarom worden de boten door de bank geveild. Deze dure boten die beschikbaar zijn tegen redelijk gesubsidieerde tarieven zijn zeer begeerd en iedereen die een talent heeft om er een te bezitten, zou de veiling bijwonen en de hoogste bieder krijgt de boot.

Zelfs als de door de hoogste bieder opgegeven prijs niet te hoog is of zelfs maar in de buurt komt van de kosten van de boot, laat de bank de persoon het voor die prijs hebben, omdat het belangrijk is voor de bank om er vanaf te komen en het om te zetten in contant geld.

Omdat wie bij de boot komt, het voor een ongelooflijk lage prijs krijgt en een enorme winst maakt, is het extreem populair geworden en eist het een deal. Maar het is een beetje moeilijk om er meer over te weten te komen, aangezien de advertenties in gewone lokale tijdschriften en kranten verschijnen.

Mensen moeten er hun ogen voor open houden en profiteren van het juiste moment. Het is bijna een kwestie van geluk voor degene die het nieuws van bootveilingen krijgt en hij heeft nog meer geluk als hij het mag kopen. Maar omgekeerd is die man helaas noodlottig, die het bezit van de boot verloor.

Dus om samen te vatten:

• Het hoe en waarom van botenveiling – wanneer iemand die een lening bij de bank heeft aangegaan om een ​​boot te kopen, niet terugbetaalt, worden de boten teruggenomen door de bank en op een veiling verkocht tegen gesubsidieerde tarieven. Het is als een uitverkoop van aandelen.

• Winstgevendheid voor de koper: de hoogste bieder die de boot mag kopen maakt een enorme winst, aangezien de boten erg duur zijn, maar tegen een lage prijs worden verkocht door de hoogste bieder. Soms is het misschien niet eens in de buurt en is het eerder bijna de helft van de oorspronkelijke prijs.