Levensverzekering beschermt uw gezin

We hebben dekking nodig voor onze huizen, huurwoningen, auto’s en zelfs voor ons leven en dat van onze kinderen. U kunt zich afvragen wat dit is, terwijl u aangeeft hoeveel u uw autodekking niet gebruikt of hoeveel u betaalt. Het is een feit dat als u een ongeluk krijgt, u blij zult zijn dat u het hebt. Misschien ben je nog steeds aan het mompelen. Je zult blij zijn dat je het hebt als de persoon met wie je een ongeval hebt gehad, de schade komt innen. Het bedrijf vergoedt hun reparaties en verwondingen, zodat u zich kunt concentreren op genezing. Als u ervoor kiest om alleen aansprakelijkheidsdekking te krijgen, bent u misschien nog steeds op de haak voor uw eigen schade, maar u zult blij zijn dat u de juridische problemen in de meeste staten hebt vermeden en een flinke cheque voor de andere persoon hebt geschreven. Hetzelfde geldt voor levensverzekeringen.

Als uw man of vrouw zou overlijden, is geld het laatste waar u mee te maken wilt hebben. Toch kosten begrafenissen geld. Met een beetje vooruitziendheid kun je rouwen zonder de stress van geld, vrije dagen op je werk en het plannen van een begrafenis. U en uw echtgenoot moeten uw opties overwegen voordat een tragedie uw huis treft. Er zijn veel soorten dekking, en afhankelijk van wat u zoekt, wilt u misschien wat onderzoek doen. De meest gepromoot beleid zijn looptijd en hele leven. Ze hebben verschillende voordelen. Een levensverzekering kost iets meer, maar u kunt wel sparen. Het bedrijf biedt een hoger percentage dan een typisch spaarplan. Een ander voordeel is dat je er vaak tegen kunt lenen. U kunt het geld voor een nieuw dak opnemen en zelf terugbetalen. Geen vragen gesteld, gewoon bellen en vragen om een ​​cheque.

Een termijnbeleid gaat minder kosten. Het voordeel is dat uw gezin voor minder geld per maand volledig verzekerd kan zijn. U zult met uw agent willen praten om te bespreken hoeveel dekking u nodig heeft. Uw makelaar zal andere scenario’s met u bespreken. Wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als u allebei zou overlijden en uw kinderen wezen zou achterlaten? Zij bespreken met u hoeveel dekking u daarvoor wilt hebben. Zij zullen u informeren over de soorten levensverzekeringen die zij aanbieden die uw gezin beschermen.

In combinatie met het opstellen van een testament kan een levensverzekering een geschenk zijn dat u aan uw gezin geeft. Net als bij een autoverzekering, wenst u dat u deze nooit hoeft te gebruiken. Als er iets gebeurt en je hebt het nodig, dan zul je blij zijn dat je de tijd hebt genomen om deze belangrijke aankoop te doen. Maak hier gebruik van om andere plannen te bespreken om voor uw gezin te zorgen in een tragedie. Zorg ervoor dat beide echtgenoten weten waar de rekeningen zijn, alle rekeningnummers en eventuele polisnummers. Doe alles wat je kunt om een ​​vreselijke tijd gemakkelijker te maken. U zult er nooit spijt van hebben dat u de tijd heeft genomen.