Leningen voor kleine bedrijven – Handelsleningen en alternatieven

Misschien is een van de meest voorkomende manieren om uw eigen bedrijf te starten, een handelaar te worden. Eén zijn is echter geen wandeling in het park. Er zijn verschillende dingen waar u op moet letten, met name de liquiditeit van uw bedrijf. In veel gevallen is het gebrek aan kapitaal of het niet hebben van gemakkelijke toegang tot extra kapitaal wat handelaren ervan weerhoudt om te slagen. Directe toegang tot extra kapitaal kan ofwel betekenen dat u extreem rijk bent of dat u gewoon de verschillende manieren kent waarop u de benodigde financiering voor uw kleine bedrijf kunt krijgen. Het is vrij duidelijk dat u met het laatste beter af bent, want hoeveel geld u vandaag ook heeft, er zal een moment komen dat u uw toevlucht kunt nemen tot verschillende soorten handelsleningen.

Er zijn ten minste twee soorten financieringsopties die u kunt nemen om uw kleine bedrijf te financieren. Handelsleningen of leningen voor kleine bedrijven zijn misschien wel de meest populaire en kunnen u over het algemeen in staat stellen om een ​​grote som geld te lenen. Op deze manier kunt u uw eigen bedrijf starten of er een uitkopen. Het geld dat u hebt geleend, kan ook worden gebruikt om uw andere zakelijke schulden te herfinancieren of het kan worden gebruikt om andere soorten kapitaal te verwerven, zoals inventaris of apparatuur of commercieel onroerend goed.

Naast leningen voor kleine bedrijven, kunt u er ook voor kiezen om een ​​zakelijk voorschot te krijgen. Dit is vergelijkbaar met handelsleningen, maar vereist over het algemeen geen vooruitbetalingen. Het heeft ook een eenvoudiger aanvraagproces dan een traditionele zakelijke lening en stuurt doorgaans geen rapporten naar kredietbureaus.

Het goede aan een zakelijk voorschot in contanten is dat het geen vaste ophaaltijd heeft en dat de terugbetalingsschema’s soepeler zijn. Het geld dat u gaat lenen is ongedekt geld, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over onderpand. Het vereist ook niet dat aanvragers goede zakelijke kredietscores hebben.

Hoewel het waar is dat SBA-leningen over het algemeen aan uw financieringsbehoeften kunnen voldoen, is het niet altijd gemakkelijk om via deze methode extra kapitaal te verwerven. Dit is de reden waarom er alternatieven zijn en het is een grote hulp om uw aandacht op deze andere opties te richten. Hoewel ongedekte alternatieven meestal het hogere risico dekken door hogere rentetarieven in rekening te brengen, zijn ze nog steeds de moeite waard omdat ze uw bedrijf heel goed kunnen redden van een mogelijke ondergang. Leer vandaag nog meer over handelsleningen en andere financieringsalternatieven!