Leningen in het VK

Gemakkelijke snelle leningen in het VK

Uw persoonlijke omstandigheden zijn van invloed op het tarief dat wij u kunnen bieden, dit kan afwijken van het representatieve APR. Bij uw aanvraag doen wij een kredietbeoordeling van uw omstandigheden. Tegoed beschikbaar onder voorbehoud van status voor inwoners van het VK van 21 jaar en ouder. U kunt een lening aanvragen als u een regulier bruto jaarinkomen heeft van minimaal € 6.000 en niet in de afgelopen 6 jaar failliet bent verklaard of een CCJ of IVA heeft gehad. We behouden ons het recht voor om elke aanvraag te weigeren en een lening voor bepaalde doeleinden te weigeren. Informatie en tarieven correct per 10.07.2018. Terugbetalingen dienen te geschieden via automatische incasso. Tarieven kunnen op elk moment worden ingetrokken.

Wanneer een creditcard beter is dan een lening

De belangrijkste factor hierbij is uw kredietlimiet. Creditcards geven u meestal niet meer dan £ 5.000, en dat is op voorwaarde dat u een goede kredietscore heeft. Dus als wat je moet kopen duurder is, ben je waarschijnlijk beter af op zoek naar een £ 5.000

Maar als u wat het ook is voor £ 5.000 of minder kunt kopen, heeft u verschillende andere opties. Kijk of een van deze scenario’s bij je past…

Bij persoonlijke leningen, ook wel ongedekte leningen genoemd, leent u een vast bedrag van een geldschieter en stemt u ermee in dit binnen een bepaalde periode terug te betalen door vaste maandelijkse aflossingen te betalen.

De geldschieter brengt u rente in rekening als vergoeding om geld aan u te lenen, dus u betaalt zowel het geleende bedrag plus rente terug. Het voordeel is dat u vooraf contant geld krijgt, maar de kosten van een aankoop over meerdere maanden of jaren kunt spreiden.

Deze gids vertelt je de goedkoopste persoonlijke leningen, maar gaat ook in op de vraag of andere financieringsvormen misschien goedkoper voor je zijn.

Als u op zoek bent naar een lening, bekijk dan hieronder de beste kooptarieven. We vermelden leningen per ‘band’, aangezien het tarief dat u zou kunnen krijgen verschilt afhankelijk van hoeveel u wilt lenen. Plus, als je wilt weten welke leningen je zult krijg, zonder te solliciteren, onze geschiktheidscalculator om uw kansen te zien.

De beste aankopen staan ​​hieronder, maar er is een kans om sommige van deze tarieven met 0,5 procentpunt te onderbieden als u een Nationwide-betaalrekeningklant bent (of als u met succes een van hun rekeningen aanvraagt). Lees een volledige landelijke how to