Leningen herfinancieren in New York – Verlaag uw afsluitkosten

Herfinanciering kan u veel geld besparen, er is maar één addertje onder het gras: de afsluitkosten. Telkens wanneer u een herfinancieringslening in New York krijgt, moet u veel van dezelfde vergoedingen betalen die u betaalde bij het verkrijgen van uw oorspronkelijke hypotheek. Omdat New York de hoogste sluitingskosten van het land heeft, moet u uw best doen om een ​​goede deal te sluiten.

Afsluitingskosten onderhandelen

Een van de beste manieren om te voorkomen dat u te veel betaalt voor uw herfinancieringslening in New York, is door met uw geldschieter te onderhandelen over lagere sluitingskosten. De meeste mensen proberen het niet, omdat ze niet eens weten dat onderhandelen een optie is. Maar het feit is dat u veel van de kosten kunt scheren van de totale kosten die u betaalt door gewoon te vragen. Aanvraagkosten, kosten voor het opstellen van documenten en verwerkingskosten voor leningen zijn het eerste dat u uw geldschieter wilt vragen om kwijtschelding.

Weten wat iedereen anders betaalt

Een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat u niet voor de gek wordt gehouden, is om erachter te komen wat alle anderen betalen om hun herfinancieringslening in New York af te sluiten. Momenteel kost herfinanciering in New York gemiddeld $ 3.887. U kunt meer informatie krijgen over het soort vergoedingen dat u moet betalen door contact op te nemen met het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling.

Krijg het op schrift

Wanneer u een herfinancieringslening in New York krijgt, is het laatste wat u wilt doen met een geldschieter werken die u vooraf geen schatting van uw sluitingskosten geeft. Vraag altijd schriftelijk om een ​​schatting te goeder trouw. Als je het eenmaal hebt ontvangen, bekijk het dan zorgvuldig regel voor regel om precies te zien waarvoor je betaalt.