De meest voorkomende leendoelen

Bij financieel.com kun je voor verschillende doeleinden geld lenen. Wij hebben de meest voorkomende leendoelen voor u op een rijtje gezet. Of u nu geld leent voor een verbouwing of een auto, wij geven u alle relevante informatie over het doel van de lening en de daarbij behorende mogelijkheden. Klik hieronder op een bestemming voor meer informatie.

Welke lening past bij uw leendoel?

Er zijn verschillende soorten leningen om u te helpen uw doelen te bereiken. Stem het leentype af op uw leendoel. U kunt kiezen uit een doorlopend krediet of een onderhandse lening. De persoonlijke lening is tegenwoordig het populairst. De vaste looptijd past goed bij langetermijnkredietdoelen. Bijvoorbeeld leningen voor een auto of een verbouwing. Een doorlopende lening past beter bij flexibele leningdoelstellingen. Met dit type lening kunt u aflossen en opnemen wanneer het u uitkomt.

Bestaande leningen overdragen

Heb je jezelf in het verleden wel eens kredietdoelen gesteld en daarvoor een lening afgesloten? Deze kun je eenvoudig overzetten via financieel.com. Het oversluiten van uw lening is eenvoudig en levert snel aanzienlijke besparingen op. Heeft u meerdere leningen? Zet dit over naar een nieuwe lening voor al je doelen. Dit geeft overzicht en nog meer rentevoordelen. Profiteer van onze gratis Spaarcheque of doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Vraag een gratis offerte aan