Lening voor kleine bedrijven aanvragen: informatie over verschillende online financieringsopties voor kleine bedrijven

Leren hoe u een lening voor een klein bedrijf aanvraagt, kan moeilijk zijn, zelfs als u online een aanvraag wilt indienen. Verschillende kredietverstrekkers vragen op verschillende manieren om informatie, maar een idee hebben van wat ze waarschijnlijk zullen vragen, zodat u zich kunt voorbereiden, is een stap in de goede richting. Elke kredietverstrekker wil de financiële overzichten van uw bedrijf en uw eigen kredietrapport zien. Het helpt om een ​​gedetailleerde analyse te hebben van hoe u van plan bent het geld dat u wilt lenen ook uit te geven.

Ongeacht wat dan ook, hoe langer u actief bent en hoe beter uw kredietscore, hoe meer leningen voor u beschikbaar zullen zijn en hoe gemakkelijker het zal zijn om een ​​aanvraag in te dienen en goedgekeurd te worden. Als u een slechte kredietgeschiedenis of slechts weinig kredietgeschiedenis hebt, wilt u kortetermijnleningen overwegen. Ze zijn op dezelfde manier opgezet als leningen op middellange termijn, behalve dat ze korter zijn en kleinere hoeveelheden kapitaal bieden. Er wordt van u verwacht dat u het op korte termijn terugbetaalt, meestal van 3 tot 18 maanden.

Hopelijk kunt u alles binnen korte tijd terugbetalen. Net als bij grotere leningen, wordt van u verwacht dat u aantoont dat uw bedrijfsplan goed genoeg is om winst te garanderen. Het goede nieuws over kortlopende leningen is dat het kwalificatieproces minder moeilijk is, zodat u een grotere kans op goedkeuring heeft. Houd er rekening mee dat de rente waarschijnlijk hoger zal zijn als uw krediet niet geweldig is.

Als je net begint, wil je misschien ook eens kijken naar startersleningen. Deze kunnen rentetarieven hebben van 7% tot 30%, met looptijden van één tot vijf jaar. Neem contact op met particuliere kredietverstrekkers om een ​​lening voor kleine bedrijven voor een start-up aan te vragen. Een starterslening kan ook dienen als een voorbode van het zoeken naar extra financiering van risicokapitaalgroepen of ‘angelinvesteerders’. Als je een echt uniek, aantrekkelijk marketingplan kunt maken, overweeg dan ook crowdfundingwebsites.

Redenen om een ​​lening voor kleine bedrijven aan te vragen

Wanneer u leningen voor kleine bedrijven aanvraagt ​​bij online kredietverstrekkers, wordt u tijdens het aanvraagproces waarschijnlijk gevraagd om een ​​reden te selecteren waarom u het geld nodig heeft. Levensvatbare redenen zijn onder meer:

• Nieuwe of gebruikte apparatuur kopen voor uw bedrijf

• Voorraad kopen om te verkopen

• herfinanciering schuld

• Nieuwe medewerkers aannemen

• Creëren van “overbruggingskrediet” voor bouwproject

• Voor belastingen

• Andere reden

Als u een andere reden heeft waarom u geld nodig heeft voor uw kleine onderneming, moet u mogelijk een specifieke reden invoeren. Hoe meer details u kunt geven over uw bedrijfsplan en hoe u het geld precies gaat gebruiken, hoe beter.

Dus, naar welke website moet u zich wenden als u een lening voor kleine bedrijven wilt aanvragen? Het is een goed idee om te beginnen met US Business Funding. Het is Business Accredited met BBB en heeft 95% goedkeuringspercentages!