Lening krijgen voor nieuwe zaken Samenvatting: inzicht in uw opties en de voorwaarden en vereisten

Het is geen geheim dat bedrijfsfinanciering niet gemakkelijk is. Zakelijke leningen brengen veel risico met zich mee voor de geldschieter, wat resulteert in strengere toelatingseisen. Ook al is het een uitdaging, het is niet onmogelijk om een ​​lening te krijgen voor nieuwe zakelijke inspanningen.

Het helpt om de verschillende soorten leningopties te begrijpen die beschikbaar zijn. Er is de kredietlijn voor kleine bedrijven, die meestal een limiet heeft op het bedrag dat u kunt gebruiken, hoewel het nuttig is voor het beheren van de cashflow van een bedrijf en voor onverwachte uitgaven. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht voor het opzetten van deze kredietlijn, maar er wordt meestal geen rente in rekening gebracht totdat u daadwerkelijk geld uit het geld opneemt.

Er is ook de werkkapitaallening, die in wezen een leningsinstrument is dat door het bedrijf wordt gebruikt om zijn dagelijkse activiteiten te financieren. Sommige van dit soort leningen zijn ongedekt, maar nieuwere bedrijven die weinig tot geen kredietgeschiedenis hebben, zullen iets als onderpand moeten verstrekken.

Als de belangrijkste reden dat u een lening voor nieuwe zaken nodig heeft, apparatuur is, bent u wellicht geïnteresseerd in een lening voor apparatuur. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk nog steeds een aanbetaling moet doen – meestal ongeveer 20% van de aankoopprijs. De apparatuur zelf is de zekerheid bij dit type lening, dus als u niet in staat bent om alles terug te betalen, verliest u de apparatuur. De hoofdsom wordt doorgaans afgeschreven over perioden van 2 tot 4 jaar.

Lening krijgen voor nieuwe zaken voor specifieke doeleinden

Termijnleningen voor kleine bedrijven zijn leningen die gewoonlijk voor een bedrag in dollars zijn vastgesteld en voor verschillende dingen worden gebruikt, zoals kapitaaluitgaven, bedrijfsactiviteiten, uitbreiding, enz. De rente moet maandelijks worden betaald en de hoofdsom moet overal vanaf 6 worden terugbetaald. maanden tot drie jaar. Dit type lening kan ongedekt of beveiligd zijn en de rente kan vast of gevarieerd zijn. Dit is een goede optie voor kleine bedrijven die kapitaal nodig hebben voor groei of eenmalige, grote uitgaven.

Er zijn creditcards voor kleine bedrijven beschikbaar als uw kredietscore goed genoeg is. De rentetarieven variëren afhankelijk van uw kredietscore, de geldschieter, het bedrag op de kaart, enzovoort. Veel van de verzekeraars eisen dat de hoofdeigenaar medeverantwoordelijk is voor het bedrijf. Op sommige kaarten zijn er geld-terug- en beloningsprogramma’s.

Extra opties zijn onder meer:

• SBA-gesteunde leningen

• Engelbeleggers

• Crowdfunding (peer-to-peerfinanciering)

• Directe online kredietverstrekkers

• Debiteurenfinanciering

Het is verstandig om onderzoek te doen naar al uw opties voor het verkrijgen van een lening voor nieuwe zaken. De beste plaats om te beginnen is met US Business Funding. Deze site helpt u om goedgekeurd te worden met flexibele betalings- en termijnopties. US Business Funding heeft veel positieve feedback en is vermeld in Forbes, CNN Money, Inc 500 en andere prestigieuze publicaties.