Landelijke leningwijziging – Zorg ervoor dat u weet hoe u moet solliciteren

Misschien loopt u een achterstand op met uw landelijke hypotheek en weet u niet waar u moet zijn. U weet zeker dat afscherming niet ver weg is. Een Landelijke Lening Wijziging kan uw oplossing zijn om uw huis te redden.

President Obama had grote hoop dat de federale stimuleringswet miljoenen huiseigenaren die met de dreiging van huisuitzetting werden geconfronteerd, zou helpen een manier te vinden om hun huis te redden. De kredietverstrekkers op de goedgekeurde lijst kregen prikkels om hen aan te moedigen leningen aan te passen om de huiseigenaar te verlagen, zodat ze het zich konden veroorloven om ze te betalen. Men hoopte dat dit systeem soepel zou zorgen voor het verkrijgen van deze herwerkte leningen, dat mensen hun huis zouden kunnen behouden en dat het executiepercentage zou dalen.

Hoewel er veel aanpassingen aan leningen zijn gedaan, is het niet het soepele, vriendelijke proces geweest dat bedoeld was door degenen die dit federale programma hebben gemaakt. Huiseigenaren die hypotheekhulp zoeken bij Countrywide hebben ondervonden dat het niet zo eenvoudig is als ze hadden gehoopt. Het is belangrijk om alle informatie te krijgen die u kunt verkrijgen om u te helpen bij het correct invullen van uw aanvraagpakket.

Countrywide ontvangt $ 1.000 voor elke hypotheek die ze herschrijven, en ze ontvangen meer beloningen wanneer de huiseigenaar de eerste paar jaar regelmatig betaalt. Maar ze waren niet voorbereid op de hoeveelheid respons die ze kregen op dit federale stimuleringsplan. Je krijgt maar één keer de kans om te solliciteren, dus je moet goed opletten bij je voorbereiding voordat je contact opneemt met Countrywide. U wilt niet dat uw aanvraag wordt weggegooid of opzij wordt gezet en vertraagd vanwege ontbrekende documentatie. U moet elk financieel feit of cijfer dat u in uw aanvraagpakket presenteert documenteren.

Een landelijke leningaanpassing kan uw oplossing zijn voor uw hypotheekproblemen, en ze zijn beschikbaar via het huisstimuleringsplan tot 31 december 2009. Vergeet niet uit te zoeken wat u moet weten om correct toe te passen.