Lagere rentetarieven voor persoonlijke leningen – 4 tips over hoe u lage rentetarieven voor uw leningen kunt krijgen

Voordat we beginnen met het bespreken van hoe u lagere rentetarieven voor persoonlijke leningen kunt krijgen, is het belangrijk om te begrijpen wat deze zijn. Hieronder staan ​​hun 5 belangrijkste kenmerken:

(1) ze zijn ongedekt, wat betekent dat u geen onderpand hoeft te hebben om de lening te krijgen;

(2) vanwege het gebrek aan onderpand trekken ze meestal hogere rentetarieven aan;

(3) kredietverstrekkers geven u deze lening alleen op ‘geloof’ dat u het geld volledig en met rente zou terugbetalen;

(4) u moet een uitstekende kredietscore hebben om zelfs voor hen in aanmerking te komen;

(5) vanwege alle bovenstaande punten is het erg moeilijk om goedgekeurd te worden voor persoonlijke leningen als je geen uitstekende kredietwaardigheid hebt. Zelfs als u een uitstekende kredietscore heeft, is het erg moeilijk om goedgekeurd te worden tegen een zeer lage rente.

Dat gezegd hebbende, je kunt nog steeds geld lenen van kredietverstrekkers. Laten we dus nu eens kijken hoe u met deze 4 praktische tips lagere tarieven voor persoonlijke leningen kunt krijgen.

1. Verhoog uw kredietscore.

De beste manier om de rente te verlagen op dit soort leningen die u van banken en andere financiële instellingen krijgt, is door uw kredietscore te verbeteren. Dit plaatst u als een goed risico in de ogen van kredietverstrekkers, uw uitstekende kredietscore vertelt hen dat u het geld zou terugbetalen. Dus hoe verhoogt u uw credit score? Betaal op tijd, open geen nieuwe rekeningen en betaal zoveel mogelijk van uw schulden.

2. Vraag kredietverstrekkers om de rentetarieven te verlagen.

Als u uw kredietscore hebt kunnen verhogen, overweeg dan om uw kredietverstrekkers te vragen uw tarieven te verlagen. Het is moeilijk om dit te laten gebeuren, maar het is mogelijk. De banken kunnen de tarieven op uw bestaande leningen verlagen. Dit is misschien niet veel, maar gedurende de looptijd van de lening bespaart u veel geld.

3. Overweeg om bestaande leningen te herfinancieren.

Nogmaals, als je je score hebt verbeterd, vraag dan een nieuwe lening aan met lagere rentetarieven. Bekijk de actuele landelijke rente voor leningen. Als het lager is in vergelijking met het tarief waartegen uw huidige lening is afgesloten, kan oversluiten een verstandige keuze zijn. Gebruik het overtollige geld om de oude lening af te lossen.

4. Overweeg een beveiligde lening te krijgen.

Dit kan mogelijk zijn als u een woning heeft en er overwaarde in de woning is. Een andere manier om een ​​beveiligde lening te krijgen, is door uw autotitel te gebruiken om een ​​beveiligde lening met een autotitel te krijgen. U kunt de lening ook veiligstellen op basis van eventuele activa die banken zouden accepteren, bijvoorbeeld sieraden. Als u al een bestaande persoonlijke lening heeft met hoge tarieven, zal het krijgen van een beveiligde lening tegen het lagere tarief u helpen de oude lening af te betalen.

Dit zijn de stappen die veel mensen, waaronder ikzelf, in het verleden hebben genomen om dit soort leningen tegen echt goede rentetarieven te krijgen. Ik geloof dat als u deze stappen volgt, u ook persoonlijke leningen kunt krijgen tegen tarieven die comfortabel zijn en u kunt beheren.