Laat uw huis zijn eigen verbeteringen betalen

Als u de waarde van uw huis wilt verhogen, kan het aanbrengen van verbeteringen een goede manier zijn om overwaarde op te bouwen en uw huis comfortabeler te maken. Bovendien, als die verbeteringen aan het huis zaken omvatten als energiezuinige ramen en verwarmings-/koelsystemen, komt u mogelijk in aanmerking voor belastingverminderingen. Maar hoe gaat u dergelijke verbeteringen betalen? De meeste mensen hebben geen $ 10.000 tot $ 20.000 die alleen maar rondslingeren voor projecten voor woningverbetering.

Uw eigen vermogen kan het kapitaal leveren

De meeste kredietverstrekkers hebben specifieke programma’s om consumenten geld te lenen voor verbeteringen aan hun huis. De meeste hiervan hebben betrekking op een lening met eigen vermogen of een kredietlijn voor eigen vermogen. Voor beide opties zal een geldschieter nagaan hoeveel eigen vermogen u in uw huis heeft en vervolgens regelen dat u geld leent tot dat bedrag. Als u $ 30.000 aan eigen vermogen in uw huis heeft opgebouwd, kunt u tot dat bedrag lenen om uw huis te verbeteren. De waarde van uw woning dient als onderpand voor de lening.

Voordelen van leningen voor woningverbetering

Er zijn veel redenen om een ​​lening of kredietlijn te gebruiken om verbeteringen aan uw huis aan te brengen. Allereerst kunt u een grotere lening krijgen, aangezien het eigen vermogen van uw huis als onderpand voor de lening of kredietlijn dient. Als u een enkel klein project heeft, kunt u mogelijk een handtekeninglening van $ 3.000 krijgen om het project te dekken. Maar als u grote verbeteringen moet aanbrengen, dekt een kleine lening dit niet en krijgt u geen grotere lening zonder onderpand. Ook zijn de rentetarieven op leningen voor woningverbetering vaak lager dan bij andere soorten leningen. En u kunt betalingen aanpassen door een langere looptijd te kiezen. Bij de meeste andere soorten leningen mag je geen 20 tot 30 jaar nodig hebben om een ​​lening terug te betalen.

Gezien hoeveel je nodig hebt

Ook al kan het spannend zijn om een ​​lening met eigen vermogen of een kredietlijn te krijgen om verbeteringen aan uw huis aan te brengen, het is belangrijk om u niet te veel te laten meeslepen. Evalueer zorgvuldig wat u nodig heeft om de gewenste verbeteringen aan te brengen. Het krijgen van offertes van aannemers kan een goede manier zijn om te bepalen wat u nodig heeft. Hoewel eigen vermogen een geweldige manier voor u kan zijn om verbeteringen aan te brengen die de waarde van uw beste investering, uw huis, verhogen, kan het ook een probleem zijn als u meer leent dan u zich kunt veroorloven om terug te betalen.