Kunt u tegelijkertijd een autolening met een slecht krediet en een woninglening met een slecht krediet hebben?

Schulden zijn soms onvermijdelijk. U kunt failliet gaan door een plotselinge ziekte, een scheiding, het verliezen van uw baan of simpelweg pech. In een slechte financiële situatie verkeren is geen permanente situatie. Je kunt altijd een nieuwe goedbetaalde baan krijgen, een bijbaantje hebben voor extra inkomen of gewoon weer op de hoogte zijn van je financiën.

Het verkrijgen van een lening is niet zo eenvoudig als u een slechte schuldengeschiedenis heeft. Om in aanmerking te komen voor hypothecaire leningen en financieringsleningen, zullen banken en kredietverstrekkers van u verlangen dat u een goede kredietgeschiedenis heeft. Hoe beter uw kredietgeschiedenis is, hoe hoger het bedrag aan lening dat u mogelijk kunt verwerven. Betere rentetarieven worden ook gegeven aan klanten met goede kredietscores. Ze worden beschouwd als klanten met een laag risico.

Leningen met slecht krediet

Gelukkig is het veiligstellen van een hypothecaire lening of financieringslening nog steeds mogelijk, zelfs met een slecht krediet. Dit worden dubieuze debiteuren genoemd. Beveiligde woningleningen zijn beveiligde leningen met uw eigendom als onderpand, terwijl een autolening met een slecht krediet een soort financiële lening is met uw voertuig als onderpand voor de lening.

Gedekte hypotheken en financiën worden aangeboden door gespecialiseerde kredietverstrekkers die bereid zijn verder te kijken dan de onvolkomenheden in uw kredietdossier. Hypotheek- en financieringsspecialisten kunnen u ook helpen in contact te komen met de juiste banken en makelaars die u kunnen helpen bij het afsluiten van een hypothecaire lening of een autolening met een slecht krediet.

Twee beveiligde leningen tegelijk

U heeft dus een hypotheekspecialist gevonden en bent erin geslaagd een hypothecaire lening af te sluiten. Kun je daarna een beveiligde autolening krijgen? Zal een bestaande beveiligde hypothecaire lening uw kansen op het krijgen van een autolening met een slecht krediet beïnvloeden?

Ja, het is mogelijk om tegelijkertijd een beveiligde hypotheek en een financieringslening te hebben. Een vlek op uw kredietwaardigheid veroorzaakt door een levensgebeurtenis is iets wat gespecialiseerde kredietverstrekkers begrijpen. De aard van uw slechte kredietwaardigheid en de inspanningen die u doet om uw slechte kredietdossier op te lossen, telt het meest voor banken en kredietverstrekkers. Dit helpt u ook om uw tegoed weer op de rails te krijgen.

De kansen op het krijgen van een tweede beveiligde lening, bijvoorbeeld een autolening met een slecht krediet nadat ze zijn goedgekeurd voor een hypothecaire lening met een slecht krediet, zijn mogelijk. Het oplossen van uw slechte financiële rating is de beste manier om een ​​tweede lening met een slecht krediet te krijgen. Het afbetalen van uw schulden en het religieus betalen van uw leningen, inclusief uw eerste slecht krediet, maakt een goede indruk voor banken en kredietverstrekkers.

Door de zwarte markeringen en de uitstaande wanbetalingen in uw kredietdossier te bekijken, bouwt u niet alleen uw geloofwaardigheid als kredietnemer één voor één op. Het bouwt eigenlijk uw krediet op. Hoe meer u hiervan afkomt, hoe sneller u ze uit uw kredietbestand kunt laten verwijderen.

Beide soorten leningen zijn ook gedekte leningen. Als u niet betaalt, nemen banken en kredietverstrekkers beslag op het onderpand dat op het spel staat – uw huis en uw auto. Het krijgen van een hypotheek- of financieringsspecialist helpt ook om een ​​tweede beveiligde lening mogelijk te maken. Experts zoals zij kunnen u helpen betere rentetarieven en betalingsovereenkomsten te sluiten die passen bij uw budget – zowel voor een hypotheek als voor een financieringslening.