Kom uit de schulden door dezelfde strategieën terug te draaien die banken gebruikten om u daar te krijgen

De vraag “hoe kom je uit de schulden” heeft miljoenen Amerikanen “over de muren klimmen” op zoek naar antwoorden tijdens deze economische depressie en de oplossing kan worden gevonden door de strategieën van de mensen om te keren die je in deze situatie hebben gebracht.

Grote bankinstellingen gebruikten de beste “marketingstrategieën” en “reclamemedia” om het publiek ervan te overtuigen dat het lenen van hun weg naar succes de manier was om de Amerikaanse droom te verwezenlijken, maar het gebruik van deze regelingen voor hoge winsten heeft de financiële wereld op de knieën gebracht.

Amerika is gebouwd door hardwerkende mensen die ‘echte waarde’ creëerden met producten en diensten, maar die waarde werd vernietigd toen ‘hebzucht’ grote financiële instellingen overnam. Zelfs toen Uncle Sam miljarden inlegde om die instellingen te redden die “too big to fail” waren, bleef hun arrogantie bestaan.

Miljoenen dollars aan “bonussen” werden toegekend aan financiële topmanagers voor hun “falen”, terwijl bezorgde burgers met ongeloof toekeken en hier maakt u zich zorgen over het afbetalen van een paar honderdduizenden creditcardschulden? Trekt een bankier zijn broek op dezelfde manier aan als jij, is hij slimmer, beter opgeleid?

Pak het probleem ‘uit de schulden komen’ direct aan met dezelfde strategieën die bankiers op u hebben toegepast. Zou het u verbazen te weten dat banken u geen geld lenen voor uw ongedekte rekeningen en eigenlijk geld uit niets hebben gecreëerd?

Het hele systeem is gebaseerd op de “aanname” dat u geld hebt geleend, maar in werkelijkheid werd “uw rekening” door de bank gebruikt om nog meer geld te creëren uit “niets” om het systeem in stand te houden. Als je stopt met “aannemen” en begint te “eisen” stort het systeem in en ben je niets meer verschuldigd omdat er nooit geld is uitgeleend!

Nu kennen Uncle Sam en het banksysteem al deze feiten, dus als bankiers “te groot voor hun broekzak” worden, kunt u de Fair Incasso Practices Act gebruiken om uw vermeende schuld te “bezuinigen” door “bewijs” te eisen dat u daadwerkelijk iets verschuldigd bent.

Dit is de hele reden waarom incassobureaus proberen u te laten “bekennen” dat u geld verschuldigd bent aan de telefoon en de reden waarom incassobrieven zeggen dat we zullen “aannemen” dat dit een geldige schuld is. U geeft dus geen informatie aan de telefoon en “vraag een bewijs” dat u schriftelijk verschuldigd bent wanneer een aanmaning binnenkomt.

Uit de schulden komen zonder de loterij te winnen of een tweede baan aan te nemen, is gemakkelijk als je vervangt wat je “aanneemt” waar te zijn door daadwerkelijke kennis van wat waar is. Kennis is macht, vraag het maar aan de executives die tijdens de reddingsoperatie miljoenen aan bonussen hebben ingezameld. Ze weten hoe het systeem werkt.

Iedereen kan de banken en incassobureaus verslaan door hun eigen systeem tegen zich te gebruiken. Zonder bewijs van het uitlenen van geld en zonder geldig contract, zijn rechtbanken gedwongen om in uw voordeel te beslissen. Kom uit de schulden door bewijs te eisen dat je daadwerkelijk geld hebt geleend. Het bestaat niet!