Kasvoorschot van handelaar versus lening voor kleine bedrijven

Samen met de opkomst van kleine bedrijven die als paddenstoelen uit de grond schoten, groeide de behoefte aan financiering. Om aan deze behoefte te voldoen, zijn financiële diensten aangeboden door verschillende kredietverstrekkers en financiële instellingen. Het beste van de enorme concurrentie aan de kant van deze kredietverstrekkers is dat ze voortdurend manieren bedenken om het de ondernemers steeds beter te maken en met innovatieve oplossingen komen. Twee financiële diensten die in dit artikel worden onderzocht, zijn de lening voor kleine bedrijven versus het voorschot van de handelaar.

In het verleden waren traditionele leningen voor kleine bedrijven het antwoord op de behoefte aan geld van een ondernemer. Tegenwoordig zijn veel vormen van financiering geëvolueerd naar meer geavanceerde modellen die gemak en snelheid bij acquisitie hebben geïntegreerd. Een voorschot in contanten door een handelaar is een van deze innovaties in de financiële dienstverlening. Laten we eens kijken naar de kenmerken van elk om te kunnen onderscheiden welke geldbron geschikt is voor onze ondernemers- en financiële behoeften.

Een van de algemene vereisten die worden gesteld bij het aanvragen van een lening voor een klein bedrijf, is dat de mogelijke kredietnemer een goede kredietgeschiedenis moet hebben en dat het bedrijf een bepaald aantal jaren moet hebben bestaan. Bij de meeste banken moet u mogelijk uw fysieke activa als zekerheid stellen om de benodigde lening voor kleine bedrijven te ontvangen. De meeste aanvragen voor dergelijke traditionele financieringsmiddelen hebben een grotere kans om afgewezen te worden. In het aanvraagproces kan het indienen van papierwerk alleen al 1-4 weken duren. Als u een goede kredietwaardigheid heeft en een lening voor een klein bedrijf is goedgekeurd, kan het 4-8 weken duren voordat uw geld wordt vrijgegeven. Aflossingsvoorwaarden worden gedaan op een vaste maandelijkse basis en het niet naleven hiervan kan leiden tot wanbetaling van de lening voor kleine bedrijven.

Aan de andere kant kan het voorschot van de handelaar bogen op een ongelooflijke goedkeuringsgraad van 90% en hoger, aangezien de kredietverstrekker niet de kredietgeschiedenis van de lener evalueert, maar het vermogen van het bedrijf om toekomstige creditcardverkopen te verwerven. Met minder eisen waaraan moet worden voldaan, is het aanvraagproces een stuk sneller dan bij het krijgen van een lening voor een klein bedrijf en binnen gemiddeld 24 tot 72 uur weet de aanvrager al het antwoord van de kredietverstrekker. Na goedkeuring kan het geld in minder dan zeven dagen beschikbaar worden gesteld. In tegenstelling tot leningen voor kleine bedrijven, wordt de terugbetaling van contante voorschotten van verkopers genomen door een percentage van toekomstige creditcardverkopen totdat het geleende bedrag volledig is betaald.

Ter vergelijking: het voorschot in contanten van de handelaar overtreft duidelijk het voorschot van kleine bedrijven in zowel gemak als snelheid bij acquisitie.