Kan ik een lening krijgen voor mijn quad?

Rondrijden in een quad kan een geweldige weekendhobby zijn. Overal modder of zand slingeren is misschien precies wat je nodig hebt om de stress van een hectische week te verlichten. Dat gezegd hebbende, heb je ooit aan je ATV gedacht als een bron van geld?

Het is onmogelijk dat ik mijn ATV ooit zou verkopen! Als dat is wat je denkt, hoef je het niet te verkopen en er geld van te krijgen. Je zou er tegen kunnen lenen via een titelgeldschieter. Laten we eens kijken hoe dit werkt.

Lenen tegen uw ATV

U denkt misschien dat titelverstrekkers alleen werken met personen met traditionele voertuigen. Het is echter mogelijk dat een titelverstrekker bereid is u geld te lenen op een ATV via een pandlening.

Als uw ATV een paar honderd dollar waard is, kunt u er waarschijnlijk niet tegen lenen. Als het echter minstens $ 500 waard is, zullen sommige kredietverstrekkers met u samenwerken om de lening aan te bieden die u nodig hebt. Ze doen dit door middel van een pandlening, wat betekent dat u contant geld kunt krijgen door iemand uw ATV te laten vasthouden. Zie het als het uitlenen van je ATV aan een vriend in ruil voor wat geld – alleen dat deze vriend hem niet zal beschadigen!

Hoeveel kan ik lenen?

Het bedrag dat u kunt lenen hangt af van verschillende factoren. Deze omvatten de waarde van de ATV en de regels die de door u gekozen titelverstrekker heeft.

Veel kredietverstrekkers bieden leningen aan vanaf slechts een paar honderd dollar. Nogmaals, dit zou worden gedaan als een pandlening, maar het kan worden gedaan via een titellener. Dit kan van uw ATV een geweldige bron van inkomsten maken om een ​​late mobiele telefoonrekening, energierekening af te betalen of om uw autobetalingen actueel te houden.

Natuurlijk kunt u ook meer dan een paar honderd dollar lenen als de waarde van uw ATV dit toelaat. Vraag de geldschieter gewoon om de waarde te beoordelen en kijk hoeveel contant geld u kunt krijgen!

Voorbeeld

Stel dat u een Can-Am DS 2011 uit 250 bezit. Een snelle controle op eBay laat zien dat deze ATV momenteel $ 2.550 kost. Laten we aannemen dat dit is wat de ATV eigenlijk waard is.

Als uw titelgeldschieter u een pandlening van $ 2.000 voor uw ATV aanbiedt, kunt u het geld krijgen dat u nodig hebt om een ​​realistische rekening en meer af te betalen. U hoeft echter niet de volledige $ 2.000 te nemen. Je zou kunnen gaan met een kleiner bedrag van slechts een paar honderd dollar, ervan uitgaande dat de geldschieter van je keuze dergelijke bedragen biedt.

Is het moeilijk om een ​​pionlening te krijgen via een titelverstrekker?

Je zult de Grand Canyon achteruit op je ATV moeten springen om er een lening voor te krijgen, toch? Niet precies.

Pandleningen zijn meestal eenvoudig te verkrijgen. De titelverstrekker zal zich voornamelijk bezighouden met de waarde van de ATV.

Ook is het proces van het verkrijgen van een pion doorgaans soepel. Vaak ontvangt u uw geld dezelfde dag dat u uw aanvraag indient, soms al binnen 15 minuten.

Gevolgtrekking

Het proces is dus relatief eenvoudig en u kunt snel wat geld krijgen door uw ATV als onderpand te gebruiken. Als u snel contant geld nodig heeft, dan is dit een optie die u moet overwegen voor uw leenbehoeften.