Kan een kredietvereniging helpen bij het opbouwen of herbouwen van uw krediet?

De belangrijkste manier om uw tegoed op te waarderen of te reconstrueren, is het aanleggen van een nieuwe kredietgeschiedenis. En een uitstekende plek om hulp te krijgen is een Credit Union omdat ze leven volgens de filosofie van “Mensen die mensen helpen”. Ze zijn toegewijd aan hun lokale gemeenschappen en richten zich op het verbeteren van de levenskwaliteit van hun leden.

Ze bieden financiële tools die zijn ontworpen om onzuivere kredietscores te reconstrueren. Kredietverenigingen begrijpen dat het hebben van een “minder dan perfect” krediet het moeilijk maakt om een ​​lening te krijgen; dus ze willen hun leden helpen met weer op de rails” lening programma’s. Hier zijn enkele manieren waarop sommige kredietverenigingen uw financiën weer gezond maken:

Loyaliteitsleningprogramma’s: Deze leningen helpen bij onmiddellijke behoeften en helpen ook bij het opnieuw opbouwen van uw kredietwaardigheid. Deze leningen belonen de leden met tijdige betalingen met een lagere rente en leningbetalingen gedurende de looptijd van de lening.

• Mogelijkheid om te lenen met een ongezonde kredietscore

• Flexibele kwalificatierichtlijnen

• Incentives om uw leningrente en maandelijkse betaling te verlagen

• Verbetert uw algehele kredietwaardigheid en kredietscore

Kredietopbouwleningen: Deze leningen worden meestal verstrekt door kredietverenigingen om leden te helpen hun scores op te bouwen of te herstellen. Dit type lening wordt goedgekeurd voor een klein bedrag, normaal gesproken niet veel meer dan $ 1.000. In plaats van dat het lid het geleende bedrag krijgt zoals bij een conventionele lening, wordt het geld op een rentedragende rekening gestort. Het lid betaalt maandelijks en na een jaar of twee wordt de lening afbetaald en wordt het geld plus rente aan het lid gegeven.

• Geen kwalificaties nodig, behalve een betrouwbare bron van inkomsten.

• Meestal een termijn van 12 maanden

• Het terugbetalingsgedrag van het lid wordt gerapporteerd aan het kredietbureau

Gratis kredietadvies: Veel kredietverenigingen bieden gratis financieel advies. Leden die van dit programma profiteren, zien uiteindelijk stijgingen in hun scores, wat helpt om een ​​financieel gezonder lid te creëren.

Herstel uw tegoed met een beveiligde creditcard: Een beveiligde creditcard kan een kredietwaardig hulpmiddel zijn voor mensen met een minder dan perfecte geschiedenis. Meestal wordt een spaarrekening gebruikt als onderpand voor de beveiligde kaart. Beveiligde creditcards zijn de eerste stap voor leden die niet in aanmerking kunnen komen voor een gewone onbeveiligde creditcard. Houd er rekening mee dat de meeste kredietverenigingen hun onbeveiligde kaartopties niet promoten, dus zorg ervoor dat u erom vraagt.

De snelste manier om een ​​bevredigende score op te bouwen, is door te lenen en de lening op tijd terug te betalen. Het is niet moeilijk, het vergt alleen wat discipline. Zoek een Credit Union bij u in de buurt en bekijk welke opties zij te bieden hebben. Het opnieuw opbouwen of vestigen van een nieuw krediet is gemakkelijker met een Credit Union, dus begin vandaag nog met het opbouwen van een gezondere kredietgeschiedenis!