FINANCIEEL.com

Zes aanhoudingen tijdens roerige nacht in Tilburg, politieagent in het gezicht geslagen

Zes aanhoudingen tijdens roerige nacht in Tilburg, politieagent in het gezicht geslagen

De politie heeft tijdens een roerige nacht in het centrum van Tilburg zes mensen aangehouden. Daarbij raakte een politieagent gewond. Politiehonden en paarden werden ingezet om de rust in de stad te herstellen, meldt de politie.

Volgens de politie zagen agenten rond 04.00 uur een man en een vrouw in een verhitte discussie verwikkeld raken en probeerden ze hen te kalmeren. Dit mocht echter niet baten. Het stel werd toen zeer agressief en keerde zich tegen de politie. Na hun arrestatie kwamen ook omstanders tussenbeide en kreeg een van de agenten een klap in het gezicht. Daarbij werd een 18-jarige man uit Tilburg aangehouden, die ook een bokszak bij zich had. Later werd een 19-jarige bewoner aangehouden wegens belediging.

Diezelfde nacht is een 28-jarige man uit Den Bosch aangehouden voor het stelen van een veiligheidsvest uit een politieauto tijdens een vechtpartij op de Heuvelring in de binnenstad. Hij stapte toen in een auto terwijl hij had gedronken. Daarnaast is een 45-jarige man uit Tilburg aangehouden wegens vermeende mishandeling van een 30-jarige man in een café aan het Piusplein.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert