Twee doden na schietpartij in Arnhem, vermoedt politie verband met andere moorden

Vrijdag en zaterdag zijn in Arnhem twee mannen door geweld om het leven gekomen, meldt de politie. Het eerste slachtoffer, een 55-jarige man uit Laren, werd vrijdagmiddag in Arnhem in zijn auto neergeschoten en overleed later aan zijn verwondingen.

Tijdens het onderzoek naar die schietpartij kwam de politie een adres tegen waar ze vrijdagavond een zwaargewonde man aantrof. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, waar hij de volgende dag aan zijn verwondingen overleed.

De politie heeft de identiteit en doodsoorzaak van de tweede man niet bekendgemaakt. Het slachtoffer was volgens De Gelderlander en De Telegraaf een 74-jarige directeur van een incassobureau uit Soest. Het vermoeden bestaat dat de twee mannen een zakelijk conflict met elkaar hebben gehad.

De politie onderzoekt of er een verband is met een derde sterfgeval. In Amersfoort werd vrijdagmiddag een man dood aangetroffen in een auto.

De Gelderlander schrijft verder dat de directeur drie moorden in zijn gebied had aangekondigd, waardoor er een derde slachtoffer zou komen. Hij zou na zijn daden zelfmoord hebben gepleegd.

Plaats een reactie