Nog eens vier vrouwen vielen aan in de regio Alkmaar

In de omgeving van Alkmaar en Heiloo zijn in de eerste week van januari 2021 nog eens vier vrouwen aangevallen, meldt de politie dinsdag op Opsporing Verzocht. Het is nog niet duidelijk of dit dezelfde man was die eind 2020 25 vrouwen in hetzelfde gebied mishandelde, maar de incidenten vertonen overeenkomsten, aldus de politie.

De meeste van de slachtoffers van 2020 waren aan het wandelen of joggen toen een man achter hen aan kwam fietsen en hun billen beet of sloeg. Dit gebeurde ook bij de vier recente incidenten.

De eerste aanslag van dit jaar vond plaats op de Belieslaan in Heilo op maandag 4 januari rond 20.45 uur. De volgende dag waren er twee aanslagen, de eerste op de Prins Bernhardlaan in Alkmaar rond 17.15 uur en daarna een half uur. later De Geest in Alkmaar. En op woensdag 6 januari werd er een vrouw betast in de Lyceumstraat in Alkmaar.

De vrouw die op de Prins Bernhardlaan werd aangevallen, kreeg een blik op haar aanvaller. Ze schatte dat hij ongeveer 1,85 meter lang is. Hij droeg een jas die op de rug oranjerood was en de capuchon was strak om zijn gezicht getrokken. Hij droeg ook een donkere skinny jeans en gympen met een grote witte V erop.

De politie denkt dat de dader misschien een tijdje rondfietst in deze gebieden, totdat hij de slachtoffers kon verrassen. Onderzoekers roepen getuigen op om naar voren te komen.

Plaats een reactie