FINANCIEEL.com

Drie, onder wie een minderjarige jongen, raakten gewond bij afzonderlijke steekpartijen

Drie, onder wie een minderjarige jongen, raakten gewond bij afzonderlijke steekpartijen

Bij afzonderlijke steekincidenten in Groningen en Gees zijn zondagavond en -nacht drie mensen gewond geraakt. Twee van de slachtoffers, onder wie een minderjarige jongen in Groningen, liepen volgens de politie ernstige verwondingen op.

De politie reageerde om 17.45 uur op een melding van een steekpartij nabij de Zaagmuldersweg in Groningen en trof de zwaargewonde jongen aan. Hulpdiensten brachten hem met spoed naar een ziekenhuis voor behandeling. Agenten hielden twee verdachten aan, een minderjarige jongen uit Ten Boer en een 18-jarige uit Groningen.

De politie onderzoekt wat er is gebeurd, zegt een woordvoerder tegen NU.nl. Hij kon niets zeggen over de leeftijd van de betrokken minderjarigen, alleen dat het “oudere tieners” zijn.

Later op zondag meldde een 22-jarige uit Assen zich met steekwonden bij het Universitair Medisch Centrum in Groningen. Volgens de politie, is de man rond 22.30 uur aan de Turfsingel in Groningen neergestoken en op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan. Het ziekenhuispersoneel belde de politie. Tot nu toe zijn er geen arrestaties verricht.

En bij een steekincident op De Kamp in het Drentse Gees is zondag omstreeks 23.35 uur een man zwaargewond geraakt. politie gezegd. Hulpverleners stabiliseerden het slachtoffer voordat ze hem met spoed naar het ziekenhuis brachten. De politie arresteerde een verdachte in de buurt van de plaats delict. De verdachte zit vast voor onderzoek, aldus de politie.

Gerelateerde onderwerpen

Voedselbanken worstelen met de bevoorrading omdat supermarkten hun verspilling terugdringen

Maersk verlengt de omleiding naar de Rode Zee voor ‘in de nabije toekomst’

In Oost- en Noordoost-Nederland zijn belangrijke wegen ondergelopen

Het overstromingsrisico blijft hoog, maar de dijken houden stand, zeggen ambtenaren

De Indiase Gautam Adani is opnieuw de rijkste persoon van Azië

De inflatie in de eurozone herstelt zich in december, wat de debatten over renteverlagingen aanwakkert