1987 Ferrari trok van het kanaal van A’dam om in Netflix-productie te verschijnen

Een Ferrari die 26 jaar geleden als gestolen werd gemeld en in juli per ongeluk in het IJ in Amsterdam werd aangetroffen, zal in een Netflix-productie verschijnen voordat de auto wordt gesloopt, Lowie Hoedt van sloopbedrijf De Ooyevaar, die de auto kocht om de onderdelen door te verkopen , aldus De Telegraaf.

“In februari beginnen hier de opnames van een Netflix-productie, waarvoor de Ferrari zal worden gebruikt. Het script is nog in ontwikkeling. Ik heb begrepen dat het verhaal gaat over twee jongens die in de jaren tachtig goed verdienden met het gebruik van 06-sekslijnen. Met dit geld kopen ze mooie, dure en snelle auto’s, waaronder deze Ferrari ”, zegt Hoedt tegen de krant.

Er waren plannen om de Ferrari in dierentuin Artis te plaatsen, op een plek in het aquarium gewijd aan de Amsterdamse grachten. Maar die plannen gingen niet door. De plek voor de Ferrari was afhankelijk van de renovatieplannen van de dierentuin. Deze werden opgeschort vanwege de coronaviruscrisis, die een klap was voor het inkomen van Artis.

“We kunnen niet langer wachten. We weten niet wanneer de verbouwing klaar is, het kan nog een jaar duren”, zei Hoedt tegen NU.nl.

Plaats een reactie