Is mijn krediet goed? Hoe weet u of u wordt afgewezen voor krediet voordat u zelfs maar een aanvraag indient!

Is er een manier om te zien of ik GOEDGEKEURD zal worden voordat ik zelfs maar een lening aanvraag? En zo ja… HOE? In dit artikel gaan we snel en eenvoudig kijken hoe u kunt zien of uw krediet goed is… Klinkt intrigerend? Geweldig… lees verder terwijl we hieronder nader kijken!

Gearchiveerd onder: Tekenen dat uw tegoed goed is

De waarheid? Het BESTE teken dat uw kredietwaardigheid goed is, is een compleet gebrek aan achterstallige betalingen… of onvolkomenheden in uw staat van dienst. Dit betekent GEEN late betalingen. Geen afschrijvingen. Geen openbare informatie die niet vleiend is. Geen fiscale pandrechten, geen verhinderingen en geen onzin overal te zien. Natuurlijk heb je OOK een positieve geschiedenis nodig om aan de mix toe te voegen. Anders heb je helemaal GEEN krediet… en dit kan er verdacht uitzien, vooral als je 25 jaar of ouder bent. Een “blanco lei” is meestal het teken van kredietproblemen uit het verleden die in de loop van de tijd zijn verdwenen… en vanuit het perspectief van kredietverstrekkers is dit geen goede zaak.

Welke signalen zijn positief? Uiteraard een paar open, doorlopende rekeningen die een positieve betalingsgeschiedenis laten zien. Een LAGE balans/schuldratio. (minder dan 33% wordt als positief beschouwd) Schuldeisers zien ook graag een paar verschillende soorten openstaande rekeningen… en dit betekent termijnrekeningen, doorlopende rekeningen, een hypotheek of huisbetaling, enz.

Maar het BESTE teken dat uw krediet goed is, is NOG STEEDS ouderwets…

Kredietwaardigheid! In feite is de waarheid dat dit de GROOTSTE factor in uw goedkeuring kan zijn. (of afwijzing) En als je wilt weten of je goedgekeurd gaat worden voor een lening voordat je een aanvraag doet? Ontvang eenvoudig een kopie van uw kredietrapport en uw score en ontdek wat de benchmark van de kredietverstrekker is voor de lening. Heb je een 720? Vraag vooraf of dat het magische getal is! Is uw credit score een lage 620 zoals de mijne lang geleden was? Kijk wat de afsnijding is… en pas NIET toe als je weet dat je afgewezen gaat worden! (het is niet goed voor je score… en toekomstige geldschieters ZULLEN NIET graag zien dat je zeker aan het shoppen bent!)