Is een persoonlijke lening voor mensen met een slecht krediet?

Als u een slechte kredietwaardigheid heeft en een persoonlijke lening kunt krijgen, maakt dit doorgaans deel uit van een schuldenregelingsprogramma. Het schuldhulpbedrijf helpt u bij het onderhandelen over het ongedekte deel van uw lening en uiteindelijk betaalt u slechts een deel van de schuld. Uw schuld zal hoogstwaarschijnlijk met 40-60% dalen ten opzichte van het oorspronkelijke bedrag.

In deze omstandigheden zal het schuldendienstbedrijf uw individuele geval in overweging nemen en een lage, beheersbare maandelijkse betaling regelen die bij u past. Afhankelijk van hoeveel u elke maand kunt betalen, berekenen ze precies hoe lang u zult betalen, en wanneer u klaar bent, bent u schuldenvrij! Het beste is dat het schuldhulpbedrijf uw schuldeisers afhandelt, zodat u geen telefoontjes en andere intimidatie meer van hen krijgt.

Wanneer u het schuldhulpprogramma voor het eerst start, zal het bedrijf contact opnemen met al uw schuldeisers en hen laten weten dat u het programma bent gestart en dat zij u vanaf nu zullen vertegenwoordigen. Het duurt normaal gesproken even voordat het bedrijf een schikking heeft getroffen met de schuldeisers. Zodra alle onderhandelingen met schuldeisers zijn afgerond, gaat het bedrijf met u in gesprek. Als u tevreden en comfortabel bent met de gemaakte afspraak, krijgen ze het hele ding op schrift en dus gedocumenteerd. Vervolgens gaan ze aan de slag om de beste manier te vinden om geld naar uw schuldeiser te sturen.

Als dit allemaal is gebeurd, is uw relatie met de schuldeiser beƫindigd. Ze zijn van je af en je hebt geen schulden meer bij hen. De schuldhulpverleningsbedrijven doen er alles aan om u te helpen schuldenvrij te worden. Ze begrijpen hoe gemakkelijk het is om op deze manier in de schulden te raken. U bent hun klant en het is hun bedoeling om u schuldenvrij te krijgen.

Vergeet niet dat de schuldendienstbedrijven voor u werken, niet voor de schuldeisers. Wees gerust dat ze aan uw kant staan. Uw schuldvrijheid is wat ze ook willen bereiken. Onder al die schulden uitkomen is uw eerste stap naar financiƫle zekerheid en vrijheid.